Πολλές νέες λίστες αναπαραγωγής στην Apple Music

Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν είναι εύκολο να βρείτε όλες τις νέες λίστες αναπαραγωγής στην Apple Music. Εδώ έρχεται το MacStories και προσφέρει όλες τις λίστες αναπαραγωγής , ταξινομημένες ανά θέμα. Ο ιστότοπος δημιούργησε ακόμη και μια συντόμευση της Siri για χρήση σε iPhone, iPad ή Mac. Είναι διαθέσιμο σε αυτή τη διεύθυνση .

Οι λίστες αναπαραγωγής περιλαμβάνουν Homesickness , Melancholy , Mournning , I'm Angry , Sweet Dreams , Recharge the Batteries , Marriage και περισσότερα. Αρκεί να πω ότι έχετε άφθονο χρόνο για να ανακαλύψετε τα πάντα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Apple θα κυκλοφορήσει μια προσφορά Voice για την Apple Music τον Νοέμβριο. Θα επιτρέψει τη χρήση της υπηρεσίας ροής, αλλά μόνο με φωνή. Δεν θα είναι δυνατή η αλληλεπίδραση με την εφαρμογή. Επομένως, αυτές οι λίστες αναπαραγωγής θα βοηθήσουν στην αναπαραγωγή διαφορετικών τραγουδιών όταν δεν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη μουσική ή άλμπουμ.

Η προσφορά Voice της Apple Music Voice θα είναι διαθέσιμη σε 17 χώρες και περιοχές, όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αυστρία, Καναδάς, Κίνα, Ισπανία, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.