Μια beta 3 διαθέσιμη για iOS 15.1

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στο iOS 15.1 beta 3. Πρέπει να το εγκαταστήσουμε για να μάθουμε. Για την προηγούμενη φορά, το beta 2 ήταν η ευκαιρία να διορθωθεί το σφάλμα του iPhone 13 που εμπόδισε το ξεκλείδωμα με το Apple Watch. Αυτό το σφάλμα διορθώνεται επίσης για όλους τους χρήστες με iOS 15.0.1 κυκλοφόρησε που πρόσφατα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει μια beta προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS 15.1 Beta 3 στο iPhone σας ή στο iPadOS 15.1 στο iPad σας.

Betas για άλλες συσκευές

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει το beta 9 (build 21A5543b) του macOS Monterey. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι περιέχει. Το προηγούμενο επικεντρώθηκε σε διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις. Είναι φυσιολογικό άλλωστε, αφού η τελική έκδοση δεν είναι πολύ μακριά. Η Apple εξακολουθεί να μην δίνει ακριβή ημερομηνία, αλλα το περιεχόμενο αναφέρει την άφιξη κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Υπάρχει επίσης ένα beta 3 (build 19J5560d) για tvOS 15.1 για Apple TV και ένα beta 3 (build 19R5559e) για watchOS 8.1 από την πλευρά του Apple Watch. Αυτό είναι επίσης διαθέσιμο για  τους προγραμματιστές.