Επιτέλους...τώρα η μπάρα αναζήτησης και στις πρόσφατες κλήσεις

0


Η εφαρμογή τηλεφώνου της Apple είναι μία από τις πιο απαραίτητες εφαρμογές στο iPhone σας και περιλαμβάνει όλες τις επαφές σας κάνοντας τη σύνδεση που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε με κάποιον. Επιπλέον, περιέχει πολλές καρτέλες για την οργάνωση των αγαπημένων σας επαφών, πρόσφατη εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση, αναπάντητες κλήσεις, πληκτρολόγιο για πραγματοποίηση κλήσης και φωνητικό ταχυδρομείο. Είναι σημαντικό ότι η Apple παρείχε μια γραμμή αναζήτησης για την καρτέλα Επαφές και τους χαρακτήρες αλφαβήτου στα δεξιά για να βρείτε την απαιτούμενη επαφή η αλφαβητικά από προεπιλογή για να βρείτε την επαφή που θέλετε. Αλλά δεν υπάρχει πεδίο αναζήτησης στην καρτέλα Πρόσφατα για να δείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη επαφή. Ως εκ τούτου, το
Searchy είναι ένα εύχρηστο jailbreak tweak από τον διάσημο προγραμματιστή iOS MIRO92 που προσθέτει μια γραμμή αναζήτησης στην καρτέλα Πρόσφατα στην εφαρμογή Τηλέφωνο στο jailbroken iPhone σας για να λύσει το παραπάνω πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple θα πρέπει να παρέχει αυτή τη δυνατότητα με τις επερχόμενες ενημερώσεις της.  Το tweak δεν προσφέρει επιλογές διαμόρφωσης στην εφαρμογή ρυθμίσεων.

Μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου, προστέθηκε μια γραμμή αναζήτησης στην κορυφή της οθόνης της καρτέλας Πρόσφατα. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλετε κάνοντας μια απλή αναζήτηση με το όνομά του. Εδώ, μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ των παραπάνω στιγμιότυπων οθόνης πριν και μετά. 

Searchy Tweak iOS 14 Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το χώρο αποθήκευσης του Miro92 μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Εάν δεν έχετε προσθέσει το repo, μπορείτε να το προσθέσετε στον διαχειριστή πακέτων σας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL.

https://miro92.com/repo

Το Searchy tweak είναι συμβατό με jailbroken iOS 14 συσκευές.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !