Το Apple Watch Series 7 δεν είναι πολύ μακριά, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Hermès. Η γαλλική εταιρία πολυτελών ειδών είναι συνεργάτης της Apple προσφέροντας λουράκια για το συνδεδεμένο ρολόι της.

Ημερομηνία προπαραγγελίας Apple Watch Series 7

Η εξυπηρέτηση πελατών της Hermès άναψε το φυτίλι για την ημερομηνία. "Το Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 8 Οκτωβρίου 2021" , είπε η εταιρία αλλά δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας .

Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία είναι σε κάθε περίπτωση αυτό που ανακοίνωσε ο Jon Prosser. Σήμερα το πρωί, ο διαρρέων είχε δηλώσει ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα με ένα μάρκετινγκ στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό είναι σύμφωνο με το συνηθισμένο πρόγραμμα της Apple, δηλαδή να περιμένει μια εβδομάδα μεταξύ της έναρξης των προπαραγγελιών και του μάρκετινγκ.

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 7 τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια των iPhone 13, iPad mini 6 και iPad 9. Αλλά ο κατασκευαστής δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, υποδεικνύοντας μόνο ότι το ρολόι του θα φτάσει αργότερα το φθινόπωρο. Δεν το έχει πει δημοσίως, αλλά έχει να κάνει με προβλήματα παραγωγής, τόσο που αναστέλλεται πριν από μερικές εβδομάδες . Από τότε όμως συνεχίζεται.