Το DockSearch σάς βοηθά να κάνετε αναζήτηση στον ιστό από το Dock της αρχικής οθόνης

0


Όταν έχετε ένα jailbroken iPhone, οι δυνατότητες προσαρμογής είναι ατελείωτες. Ως εκ τούτου, έχουν αναπτυχθεί πολλές τροποποιήσεις  για συγκεκριμένες πτυχές του λειτουργικού συστήματος iOS. Άρα, δεν είναι δύσκολο για εμάς να βρούμε
τροποποιήσεις jailbreak που διευκολύνουν την αναζήτηση στον ιστό. Το DockSearch είναι το τελευταίο jailbreak tweak από τον προγραμματιστή του iOS ginsudev , που κάνει την αναζήτηση στον ιστό σας γρηγορότερη και ευκολότερη από ποτέ. Το tweak προσθέτει μια γραμμή αναζήτησης στο dock στην αρχική οθόνη σας και σας βοηθά να εξερευνήσετε τον ιστό χωρίς να ανοίξετε το Safari ή άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού. 

Όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν είναι δύσκολο για εσάς να μαντέψετε τι κάνει το tweak. Όπως ήδη γνωρίζετε, το DockSearch προσθέτει μια γραμμή αναζήτησης στην αποβάθρα στην Αρχική οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναζήτηση στον ιστό, πρόσβαση σε ιστότοπους και άλλα. Ειδικά, όπως σημείωσε ο προγραμματιστής, το tweak λειτουργεί επίσης τέλεια με την προεπιλεγμένη επιλογή προγράμματος περιήγησης του χρήστη, όπως το Chrome.

Μετά την εγκατάσταση, θα δείτε ότι η γραμμή αναζήτησης έχει προστεθεί ελαφρώς πάνω από τα εικονίδια της βάσης με το προεπιλεγμένο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να το καταλάβετε περαιτέρω κοιτάζοντας τα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης.

DockSearch Tweak iOS 14 Options

Το DockSearch παρέχει μερικές επιλογές διαμόρφωσης στην εφαρμογή ρυθμίσεων.

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το DockSearch κατόπιν αιτήματος
  • Επιλέγοντας τη μηχανή αναζήτησης που προτιμάτε από τη λίστα

Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Appy στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που κάνατε.

Σημείωση: Το DockSearch είναι συμβατό με jailbroken iOS 14 συσκευές αλλά δεν υποστηρίζει το iPad (προς το παρόν). Επιπλέον, ο προγραμματιστής έχει δοκιμάσει το tweak στο iPhone XR.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak μπορούν να το αγοράσουν για 1,50 $ από το αποθετήριο Packix μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !