Αυτό είναι το τέλος του προγράμματος αντικατάστασης μητρικής πλακέτας για το iPhone 8. Η Apple το
κυκλοφόρησε το 2018 και σημείωσε ότι ήταν μόνο για το τυπικό μοντέλο. Το iPhone 8 Plus ήταν μια χαρά.

Λήγει το πρόγραμμα αντικατάστασης μητρικής πλακέτας iPhone 8

Εκείνη την εποχή, η Apple διαβεβαίωσε "ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό του iPhone 8 περιέχει μητρικές πλακέτες με κατασκευαστικό ελάττωμα" . Τα εν λόγω τηλέφωνα ενδέχεται να παρουσιάσουν απροσδόκητες επανεκκινήσεις, παγωμένη οθόνη ή να μην μπορούν να ενεργοποιηθούν. Το πρόγραμμα επέτρεψε στους πελάτες να έχουν δωρεάν αντικατάσταση μητρικής πλακέτας για το iPhone 8.

Επίσης, σύμφωνα με την Apple, το iPhone 8 αφορούσε τα μοντέλα που πωλήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2017 και Μαρτίου 2018 στην Αυστραλία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Ιαπωνία, το Μακάο, τη Νέα Ζηλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πελάτες σε αυτές τις περιοχές ενθαρρύνθηκαν να επικοινωνήσουν με τον κατασκευαστή για να επωφεληθούν από το πρόγραμμα αντικατάστασης μητρικής πλακέτας δωρεάν.

Τρία χρόνια αργότερα, αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει πλέον. «Το πρόγραμμα υπηρεσιών Apple που αναζητάτε δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Για να δείτε τη λίστα των ενεργών προγραμμάτων, ανατρέξτε στη σελίδα Προγράμματα υπηρεσιών Apple » , αναφέρει η ιστοσελίδα της Apple. Πράγματι, αυτό για το iPhone 8 δεν εμφανίζεται πλέον στην ειδική σελίδα .