BuildStore: Ένα αξιόπιστο εναλλακτικό App Store για iPhone και iPad

0


Όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών σε συσκευές iOS, το δικό της App Store της Apple έχει ένα απόλυτο μονοπώλιο. Ενώ αυτό καθιστά τις εφαρμογές iOS ασφαλέστερες στη χρήση, σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο εφαρμογές που η Apple θεωρεί κατάλληλες για τη συσκευή σας.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα εφαρμογών τρίτων εκεί έξω που στοχεύουν να δώσουν στους χρήστες την ελευθερία να εγκαταστήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές εκτός App Store στις συσκευές τους, ωστόσο οι περισσότερες από αυτές είναι αναξιόπιστες και είναι γνωστό ότι περιέχουν μολυσμένες από κακόβουλο λογισμικό εφαρμογές.

Το BuildStore , το οποίο καλύψαμε και στο παρελθόν , ήταν από καιρό το πιο αξιόπιστο και εναλλακτικό κατάστημα εφαρμογών για iPhone και iPad.

 Το καλύτερο πράγμα για το BuildStore είναι ότι δεν βασίζεται στο jailbreak, οπότε είστε απαλλαγμένοι από το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού και μπορείτε να αναβαθμίσετε με ασφάλεια στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση του iOS χωρίς δισταγμό.

Ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο το BuildStore είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση του App Store είναι η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που είναι άμεσα διαθέσιμες για λήψη από τους χρήστες. Επί του παρόντος υπάρχουν περισσότερες από 300 εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο BuildStore και περίπου 10 άλλες προστίθενται σε μηνιαία βάση.

Το BuildStore προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, ωστόσο αυτό που κάνει αυτό το εναλλακτικό App Store πιο συναρπαστικό είναι η παρουσία των εφαρμογών «++». Αυτές οι εφαρμογές είναι τροποποιημένη έκδοση των επίσημων εφαρμογών αλλά με περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, η εφαρμογή YouTube ++, η οποία μπορεί να μεταφορτωθεί από το BuildStore προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, όπως δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο στο παρασκήνιο, απενεργοποίηση διαφημίσεων, πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής και κατάργηση περιορισμών ηλικίας.

YouTube ++ buildstore

Οι hacked εκδόσεις παιχνιδιών είναι επίσης διαθέσιμες στο BuildStore για δημοφιλείς τίτλους όπως το GTA San Andreas.

Η χρήση του BuildStore είναι πολύ εύκολη. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και ρυθμίσετε το BuildStore , μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη των αγαπημένων σας εφαρμογών και παιχνιδιών.

Για να εγκαταστήσετε εφαρμογές, πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο Builds.io στο πρόγραμμα περιήγησης Safari και να περιηγηθείτε στις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για λήψη.

Μόλις βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε, πατήστε στο εικονίδιο της και, στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση. Μόλις το κάνετε αυτό, η εγκατάσταση της εφαρμογής θα ξεκινήσει στη συσκευή σας και το εικονίδιο της εφαρμογής θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη.

Ορισμένες από τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο BuildStore περιλαμβάνουν

  • iTorrent
  • SoundCloud ++
  • iPlayTV
  • UFC ++
  • unc0ver JB
  • YouTube ++
  • Μουσική τσέπη
  • PPSSPP
  • GBAiOS 2.1
  • ChannelsTV
  • Flappy Bird
  • Grand Theft Auto Hack
  • Plague Inc. Hack
  • και πολλά άλλα…

Το BuildStore προσφέρει ένα μοντέλο συνδρομής όπως το Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα δωρεάν.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο BuildStore πηγαίνοντας στον ιστότοπο Builds.io .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !