Το Apple Watch Series 7 απο αυτήν την Παρασκευή

Οι προπαραγγελίες για το Apple Watch Series 7 θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. Θα υπάρχει τόσο το μοντέλο των 41mm όσο και το μοντέλο 45mm. Η διαθεσιμότητα θα είναι στη Γαλλία Αγγλία Γερμανία.. και σε περισσότερες από 60 χώρες συνολικά σύμφωνα με την Apple.

Για την υπενθύμιση, η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 7 τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης όπου ανακοινώθηκαν επίσης τα iPhone 13, iPad mini 6 και iPad 9. Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο με καντράν 41 και 45 mm (έναντι 40 και 44 mm για την Apple Παρακολουθήστε τη σειρά 6). Υπάρχει επίσης μια μεγαλύτερη οθόνη, 40% μικρότερα πλαίσια και 70% φωτεινότερη οθόνη σε εσωτερικούς χώρους όταν ο καρπός σας είναι κατεβασμένος.

Αυτά περιλαμβάνουν ταχύτερη φόρτιση (33% γρηγορότερα από τη Σειρά 6), καλύτερη αντοχή σε πτώσεις, προστασία IP6X και αντοχή στο νερό έως 50 μέτρα. Και φυσικά, το watchOS 8 είναι προεγκατεστημένο.

Η Apple δεν δίνει επίσημα τον λόγο της καθυστέρησης σε σύγκριση με το iPhone 13, το iPad mini 6 και το iPad 9 που είναι ήδη σε προσφορά . Αλλά οι διαρροές αποκάλυψαν ότι υπήρχε πρόβλημα σε επίπεδο παραγωγής, με τη διαδικασία να είναι πιο περίπλοκη από αυτή της σειράς Apple Watch 6. Αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία.