Διαθεσιμότητα του iOS 14.8.1 σε iPhone και iPad

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις διορθώσεις που βρέθηκαν με το iOS 14.8.1. Η Apple λέει μόνο, "Αυτή η ενημέρωση φέρνει σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας " . Μπορούμε να περιμένουμε τις ίδιες επιδιορθώσεις ασφαλείας που υπήρχαν με το iOS 15.1; Είναι μια πιθανότητα. Η τελική έκδοση του iOS 15.1 είδε το φως της χθες δημοσιότητας , μαζί με το iPadOS 15.1. Για μία φορά, αυτή η ενημέρωση φέρνει πολλές νέες δυνατότητες, όπως το SharePlay, εκτός από τη διόρθωση ευπαθειών ασφαλείας.

Εάν έχετε ένα iPhone που δεν είναι ακόμα στο iOS 15 και θέλετε να παραμείνετε στο iOS 14, τότε μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του iOS 14.8.1. Η εγκατάσταση θα γίνει άμεσα. Και αν δεν μπορείτε κάνετε τίποτα, το iPhone ή το iPad σας θα σας ζητήσει να το εγκαταστήσετε μέσω ενός αναδυόμενου παραθύρου σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple άλλαξε την πολιτική της φέτος . Δεν χρειάζεται να είστε στο iOS 15 για να έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Αυτά είναι τα καλά νέα για τους χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για το iOS 15 αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν καλή ασφάλεια.