Τα MacBook Pro 2021 και τα AirPods 3 είναι διαθέσιμα για αγορά

0


H 26η Οκτώβρη σηματοδοτεί την διαθεσιμότητα για την αγορά των 2021 MacBook Pro και των ακουστικών AirPods 3. Και τα δύο προϊόντα
είχαν ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Apple.

Ας πάμε για την αγορά του MacBook Pro του 2021

Το MacBook Pro 2021 ενσωματώνει τα τσιπ M1 Pro και M1 Max, μια οθόνη Mini-LED που είναι ProMotion (προσαρμοστική οθόνη έως 120 Hz), μια κάμερα web 1080p, την επιστροφή της θύρας HDMI, της θύρας MagSafe και της μονάδας ανάγνωσης καρτών SD, 17 ώρες (14 ίντσες) και 21 ώρες (16 ίντσες), πλήκτρα λειτουργιών αντί για τη γραμμή αφής και άλλα.

Το μοντέλο των 14 ιντσών ξεκινά από 2.249 ευρώ. Ξεκινά από 2.749 ευρώ για το βασικό μοντέλο με την οθόνη 16 ιντσών. Για όσους θέλουν να εχουν μια αλλιώτικη εμπειρία, το πιο ακριβό μοντέλο είναι στα 6.839 ευρώ με συγκεκριμένα το τσιπ M1 Max, 32 GB RAM και 8 TB αποθηκευτικού χώρου.

Η αγορά του MacBook Pro 2021 γίνεται απευθείας από το Apple Online Store . Αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί αφού οι παραδόσεις δεν θα πραγματοποιηθούν πριν από τον Νοέμβριο. Το σχέδιο Β για να (ελπίσουμε) να έχουμε ένα μοντέλο πιο γρήγορα είναι να περάσουμε από τους αντιπροσώπους. Οι φορητοί υπολογιστές είναι διαθέσιμοι από τις Amazon , Fnac , Boulanger , Darty , Cdiscount και LDLC .

Τα AirPods 3 επηρεάζονται επίσης

Όσο για τα AirPods 3, έχουν γενικά την εμφάνιση του AirPods Pro. Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι η ποιότητα του ήχου είναι καλύτερη από αυτή της προηγούμενης γενιάς, όπως και η άνεση στο αυτί. Επίσης, η αυτονομία φαίνεται λίγο καλύτερη από αυτή που ανακοίνωσε η Apple.

Τα AirPods 3 διατίθενται και από την Apple στην τιμή των 199 ευρώ. Υπάρχει επίσης ένα μικρό απόθεμα σε μεταπωλητές, με Amazon , Fnac , Darty , Boulanger και Cdiscount .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !