Το μερίδιο υιοθέτησης του iOS 15 συνεχίζει να αυξάνεται, αγγίζοντας τώρα το 20%. Το λειτουργικό σύστημα για κινητά είναι πλέον εγκατεστημένο στο 19,32% των iPhone σύμφωνα με το
Mixpanel , το οποίο αναλύει την επισκεψιμότητα εφαρμογών και ιστότοπων. Για την υπενθύμιση, η τελική έκδοση του iOS 15 κυκλοφόρησε πριν από 10 ημέρες .

Προς το παρόν, το μερίδιο υιοθέτησης του iOS 15 είναι μειωμένο σε σύγκριση με το iOS 14 πέρυσι την ίδια περίοδο. Η ενημέρωση είχε περάσει το μερίδιο του 30% σε λίγες μόνο ημέρες. Πρέπει να πούμε ότι το iOS 14 ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ενημέρωσης όσον αφορά τις νέες δυνατότητες και είχε συζητηθεί πολύ στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά με τη μανία για τα widgets.

Όσον αφορά το iOS 15, υπάρχουν πολλά σφάλματα στα οποία γίνεται αναφορά και οι χρήστες περιμένουν προφανώς την Apple να τα διορθώσει πριν την ενημέρωση. Σήμερα το πρωί μάθαμε για ένα σφάλμα που μπορεί να διαγράψει τις φωτογραφίες σας . Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν σφάλματα με την Apple Music και widgets , με την οθόνη αφής , με αποθηκευτικό χώρο , το ξεκλείδωμα με το Apple Watch και άλλα. Ας αναφέρουμε και επίσης αυτό με το CarPlay που κολλάει .

Είναι καλό να επισημάνουμε ότι η κατάσταση ενημέρωσης έχει αλλάξει φέτος με την Apple να προσφέρει την επιλογή στους χρήστες να παραμείνουν στο iOS 14 και να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις ενημερώσεις. Αυτό το σενάριο φαίνεται να ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους.