Διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο για το iPhone 14;

Το γεγονός ότι η Apple θα προσφέρει έως 2TB αποθηκευτικού χώρου με το iPhone 14 θα μπορούσε να μας προτείνει και άλλες βελτιώσεις σε επίπεδο βίντεο. Φέτος, η Apple αναβαθμίστηκε σε 1TB με το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max, κυρίως επειδή υποστηρίζουν τη μορφή ProRes για βίντεο. Συνεπώς, η Apple θα μπορούσε να ικανοποιήσει περισσότερους βιντεογράφους και κινηματογραφιστές με το επόμενο μοντέλο της.

Σύμφωνα με το MyDrivers , η Apple θα υιοθετήσει αποθηκευτικό χώρο flash QLC με το iPhone 14s το 2022. Αυτό θα επιτρέψει έως και 2TB αποθηκευτικού χώρου. Από την πλευρά του, η Digitimes ανέφερε επίσης την αποθήκευση σε flash QLC για το επόμενο τηλέφωνο, αλλά δεν ανέφερε χωρητικότητα στα 2TB.

Υπάρχουν ήδη αρκετές φήμες για το iPhone 14s, ενώ το iPhone 13s ήταν μόλις διαθέσιμο για αγορά . Τα μοντέλα του 2022 θα έχουν έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης της εγκοπής, ώστε να υπάρχει μια τρύπα στην μπροστινή κάμερα. Οι αισθητήρες για το Face ID θα βρίσκονται κάτω από την οθόνη. Επίσης, οι αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος δεν θα έβγαιναν πλέον και η Apple θα εγκατέλειπε το μίνι μοντέλο . Θα είχαμε ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών.