Η Apple
επαινεί το κεραμικό προστατευτικό πάνελ του νέου της iPhone 13 Pro , ένα πάνελ που είναι πάντα πιο ανθεκτικό από αυτό των προηγούμενων γενιών iPhone. Πόσο ανθεκτικό είναι όμως το iPhone 13 Pro;

 

Ένας χρήστης ήθελε να είναι ξεκάθαρος σε αυτό ... οργανώνοντας μια μικρή σύγκριση αντίστασης κρούσης ... λίγο ιδιαίτερη όπου στα αριστερά υπάρχει το iPhone 13 Pro και στα δεξιά το Nokia 3310, ένα από αυτά τα μοντέλα κινητών που «λέγεται ότι ήταν άφθαρτο μπροστά στα νέα smartphone και τις μεγάλες, εύθραυστες οθόνες τους. Με τη σειρά τους, τα δύο μοντέλα ρίχνονται σε ένα κλιμακοστάσιο από ύψος 20 ορόφων. Τερατώδεις ιδέα?

Το πείραμα είναι πολύ σκληρό για τη φτωχή Nokia, η οποία κυριολεκτικά διαλύθηκε στην επαφή με το έδαφος. Αντίθετα, το iPhone 13 Pro τα κατάφερε καλύτερα από το να αντέξει την πτώση με το πίσω μέρος της συσκευής να είναι σπασμένο, αλλά η οθόνη δεν έχει γρατζουνιά και πάνω απ 'όλα, το iPhone παραμένει απόλυτα λειτουργικό! Ακόμα πιο δύσκολο επιχείρημα είναι, ότι το iPhone θα συνεχίσει να λειτουργεί μετά και από δύο ακόμη πτώσεις από το ίδιο ύψος!