Τα
AirPods 3  φαίνεται να παρουσιαστούν σε λίγες μέρες. Ο PandaIsBald ανέφερε αυτό το ενδεχόμενο εξόδου και ο Dan Ives πρόσθεσε σήμερα με μια σημείωση για τους επενδυτές.

Τα AirPods 3 σε λίγες μέρες;

Ο PandaIsBald είναι ένας λογαριασμός στο Weibo που είχε ήδη καλές πληροφορίες στο παρελθόν για την Apple. Αυτός μας εξήγησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα AirPods 3 και θα επωφεληθεί από την κεντρική της παρουσίαση στις 18 Οκτωβρίου για να το κάνει. Ο Dan Ives από τον Wedbush συμφωνεί σήμερα. "Γνωρίζουμε από τους ελέγχους της αλυσίδας εφοδιασμού ότι τα AirPods 3 έχουν συναρμολογηθεί και περιμένουν να αποσταλούν παγκοσμίως", είπε ο αναλυτής.

Αυτή θα είναι η πρώτη ενημέρωση υλικού των AirPods από την κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς τον Μάρτιο του 2019. Τα AirPods δεύτερης γενιάς πωλούνται στα 179 ευρώ με ενσύρματη θήκη φόρτισης και στα 229 ευρώ με θήκη ασύρματης φόρτισης...καλώδιο. Θα βρούμε τις ίδιες τιμές με την τρίτη γενιά; Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο θα πρέπει να αλλάξει το σχεδιασμό και μάλλον να εμπνευστεί από το AirPods Pro.

Τα AirPods 3 θα μπορούσαν επομένως να παρουσιαστούν στην κεντρική παρουσίαση της Apple στις 18 Οκτωβρίου. Αλλά είναι δυνατόν να αφιερώσετε πολύ χρόνο μόνο για αυτό? Το συνέδριο θα πρέπει πάνω απ 'όλα να είναι μια ευκαιρία παρουσίασης των νέων Mac, ειδικά του MacBook Pro M1X.