Το SmartDND Tweak φέρνει τη λειτουργία εστίασης στο iOS 14

0


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε λάτρης του jailbreak όταν κυκλοφορεί μια νέα σημαντική ενημέρωση στο iOS είναι όταν αρέσει μια νέα δυνατότητα του νέου λειτουργικού συστήματος αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το jailbreak της συσκευής τους.

Ωστόσο, ευτυχώς, οι προγραμματιστές του jailbreak φέρνουν γρήγορα τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες δυνατότητες της νέας ενημέρωσης σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS με τις τροποποιήσεις τους. Ένα τέτοιο tweak είναι το SmartDND, το οποίο φέρνει το νέο iOS 15 και την λειτουργία Focus του στο iOS 14 . 

Το SmartDND tweak για jailbroken συσκευές όχι μόνο φέρνει τη λειτουργία εστίασης στο iOS 14, αλλά προσθέτει επίσης αρκετές περισσότερες δυνατότητες σε αυτό. Με αυτό το tweak μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα μια προεπιλογή που θα απενεργοποιεί αυτόματα τις ειδοποιήσεις από όλες ή ορισμένες εφαρμογές, θα ενεργοποιεί τον προσαρμοσμένο ήχο ή τη δόνηση για μια εφαρμογή και θα αποκλείει τις εισερχόμενες κλήσεις.

Το SmartDND προσφέρει τέσσερις προεπιλεγμένες προεπιλογές, όπως Εργασία, Σπίτι, Υπαίθριος χώρος και Σαββατοκύριακο το καθένα με τις δικές του ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περισσότερες προεπιλογές που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να διαμορφώσετε τις προεπιλογές σας όπως ακριβώς θέλετε.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν μια προεπιλογή από το Κέντρο Ελέγχου. Όταν πατήσουν στο ειδικό κουμπί του, λαμβάνουν μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες προεπιλογές. Μπορούν απλά να πατήσουν σε μια προεπιλογή για να την ενεργοποιήσουν.

Η δυνατότητα ενεργοποίησης προσαρμοσμένου ήχου ή δόνησης για μια εφαρμογή είναι μια καταπληκτική δυνατότητα. Σας επιτρέπει να αναπαράγετε έναν προσαρμοσμένο ήχο ή μια προσαρμοσμένη δόνηση, ενώ μια προεπιλογή είναι ενεργοποιημένη όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση από μια σημαντική εφαρμογή. Ο προσαρμοσμένος ήχος ή η δόνηση θα σας ενημερώσουν αμέσως ότι λάβατε μια σημαντική ειδοποίηση.

Το tweak φέρνει επίσης τη λειτουργία Summary στο iOS 14, η οποία στέλνει μια σύνοψη των αναπάντητων ειδοποιήσεων στον χρήστη ενώ ήταν ενεργοποιημένη μια προεπιλογή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το SmartDND tweak από το repo του Packix όπου είναι διαθέσιμο για 1,99 $.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !