Για 2η φορά, τα Apple Stores των ΗΠΑ δεν απαιτούν πλέον τη χρήση μάσκας

0


Από σήμερα, τα Apple Stores στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν απαιτούν πλέον από τους πελάτες να φορούν μάσκα, είτε είναι εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 είτε όχι. Είναι η δεύτερη φορά που προκύπτει αυτό το σενάριο.

Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική στα Apple Stores των ΗΠΑ

Η Apple εγκατέλειψε για πρώτη φορά αυτόν τον κανόνα της χρήσης μάσκας τον περασμένο Ιούνιο (για άτομα που έχουν εμβολιαστεί), πριν τον επαναφέρει τον Ιούλιο . Τώρα εξαφανίζεται για άλλη μια φορά, και για όλους αυτή τη φορά. Αυτό εξηγείται από τα θετικά στοιχεία σχετικά με τον Covid-19 στη χώρα.

«Μετά από προσεκτική εξέταση, η ομάδα περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας, καθώς και η διοίκηση, αποφάσισαν ότι είναι ασφαλές να ενημερώσουμε τις οδηγίες μας για τις μάσκες για πελάτες στο κατάστημά σας», έγραφε ένα σημείωμα που στάλθηκε στους υπαλλήλους και αναμεταδόθηκε από το Bloomberg . «Οι θετικές τάσεις στους εμβολιασμούς, τις δοκιμές και τον αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή σας έχουν κάνει αυτή την αλλαγή δυνατή» , προστίθεται στο σημείωμα.

Τα 100 αμερικανικά καταστήματα Apple ξεκινούν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες και άλλα θα ενωθούν μαζί . Για τις πληροφορίες, υπάρχουν 270 Apple Stores στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά μερικά από αυτά θα εξακολουθήσουν να διατηρούν την πολιτική φορώντας μάσκες επειδή ορισμένες πολιτείες απαιτούν να φορούν μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους. Η Apple δεν πρόκειται να αρνηθεί παρακάμπτοντας τη νομοθεσία σε αυτές τις περιοχές.

Ως εκ τούτου, οι πελάτες στα Apple Stores των ΗΠΑ ενδέχεται να μην φορούν μάσκα, αλλά η πολιτική παραμένει σε ισχύ για τους υπαλλήλους. Πρέπει να την φορούν πάντα, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται. «Η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων μας και των πελατών μας παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα» , είπε επίσης η Apple στους υπαλλήλους. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις τοπικές οδηγίες και τα δεδομένα του Covid-19 στην περιοχή σας καθ' όλη την περίοδο των εορτών και θα κάνουμε προσαρμογές όπως απαιτείται » .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !