Πως να διορθώσετε το πρόβλημα όταν τα Airpods δεν συνδέονται με iPhone ή iPad

0


Τα AirPods προσφέρουν μια μαγική εμπειρία όταν πρόκειται να τα συνδέσετε με ένα iPhone ή iPad. Ωστόσο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία όταν δεν μπορείτε να τα συνδέσετε τα AirPods με ένα iPhone ή iPad.

Προβλήματα σύνδεσης με AirPods μπορεί να προκύψουν για διάφορους λόγους και η επίλυσή τους μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Ευτυχώς, μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για να λειτουργήσουν ξανά τα AirPods σας.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα όπου τα AirPods δεν συνδέονται με το iPhone ή το iPad.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να επιλύσετε προβλήματα με τα AirPods 3ης γενιάς, AirPods 2ης γενιάς, AirPods και AirPods Pro.

Πως να διορθώστε τα AirPods που δεν θα συνδεθούν με  iPhone ή iPad

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη σύζευξη ή τη σύνδεση των AirPods με το iPhone, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods είναι επαρκώς φορτισμένα

Τις περισσότερες φορές προκύπτουν προβλήματα συνδεσιμότητας των AirPods όταν ο χρήστης δεν έχει φορτίσει επαρκώς τα AirPods του. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαδικασία σύνδεσης, σας συνιστούμε να τοποθετήσετε και τα δύο AirPods στη θήκη φόρτισης και να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο AirPods φορτίζονται.

Είναι επίσης καλή ιδέα να τοποθετήσετε τη θήκη AirPods σε φορτιστή για 15-30 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι η θήκη έχει αρκετή διαθέσιμη φόρτιση για τη φόρτιση ακουστικών.

2. Ενεργοποιήστε το Bluetooth

Εάν τα AirPods δεν εμφανίζονται στο iPhone ή το iPad σας, τότε θα πρέπει να ελέγξετε εάν το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή iOS ή όχι. Μπορείτε να το ελέγξετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Bluetooth και ενεργοποιώντας την εναλλαγή Bluetooth.

3. Ενημερώστε το iOS ή το iPadOS

Το iPhone σας τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS; Έχετε ενημερώσει το iPad σας στο πιο πρόσφατο iPadOS; Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού και ελέγξτε εάν η συσκευή σας είναι ενημερωμένη σχετικά με το λογισμικό.

Εάν έχετε μια ενημέρωση λογισμικού σε εκκρεμότητα, βεβαιωθείτε ότι την εγκαταστήσατε πρώτα και μετά δοκιμάστε να συνδέσετε ξανά τα AirPods.

4. Επαναφέρετε τα AirPods

Διορθώστε ότι τα AirPods δεν συνδέονται με το iPhone

Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που τα AirPods δεν θα συνδεθούν με το iPhone ή το iPad επαναφέροντάς τα ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

  1. Τοποθετήστε τα AirPods στη θήκη και κλείστε το καπάκι.
  2. Περιμένετε 15 δευτερόλεπτα και μετά ανοίξτε το καπάκι.
  3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ρύθμισης στη θήκη φόρτισης για έως και 10 δευτερόλεπτα.

Όταν το κάνετε αυτό, η φωτεινή ένδειξη κατάστασης στο πίσω μέρος των AirPods σας θα πρέπει να γίνει άσπρη. Αυτό σημαίνει ότι τα AirPods είναι πλέον έτοιμα για σύνδεση.

Τα AirPods είναι συνδεδεμένα αλλά δεν παίζουν ήχο;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη συνδέσει τα AirPods σας στο iPhone ή το iPad σας αλλά δεν μπορείτε να ακούσετε ήχο σε αυτά, τότε θα πρέπει να ελέγξετε εάν τα AirPods σας έχουν επιλεγεί ως ηχητική συσκευή σας.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο Κέντρο Ελέγχου (σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης ή σύρετε προς τα επάνω εάν έχετε συσκευή με κουμπί αρχικής οθόνης) και, στη συνέχεια, πατώντας παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο μουσικής. Τέλος, πατήστε το κουμπί AirPlay από την επάνω δεξιά γωνία του γραφικού στοιχείου και επιλέξτε τα AirPods σας ως συσκευή εξόδου ήχου.

Αυτοί είναι ο ι τρόποι με τον οποίο μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το πρόβλημα που τα AirPods που δεν συνδέονται με το iPhone ή το iPad.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !