Διόρθωση σφαλμάτων για χρήστες με Mac

Στις σημειώσεις έκδοσης, το Mozilla αναφέρει ότι ο Firefox 94.0.1 διορθώνει ένα σφάλμα στο οποίο το πρόγραμμα περιήγησης θα μπορούσε να παγώσει όταν οι χρήστες που χρησιμοποιούν macOS Sierra η παρακολουθούσαν ένα βίντεο σε πλήρη οθόνη. Είτε στο YouTube, στο Twitch ή σε άλλη πλατφόρμα βίντεο, το λογισμικό κατέρρεε. Η μόνη λύση ήταν να κλείσει εντελώς το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό δεν είναι τώρα πλέον απαραίτητο, καθώς η ενημέρωση διορθώνει αυτό το πρόβλημα.

Ο Firefox 94.0.1 είναι τώρα διαθέσιμος για λήψη από τον ιστότοπο της Mozilla . Η ενημέρωση είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα μέσα, δηλαδή στο Linux και στα Windows, αν και δεν προσθέτει κάτι συγκεκριμένο για αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Μιλώντας για τον Firefox, το Update 94  που κυκλοφόρησε πρόσφατα διόρθωσε ένα άλλο σφάλμα στο Mac. Ορισμένοι ιστότοποι δεν εμφανίζονταν σωστά λόγω σφάλματος με τη γραμματοσειρά . Ήταν μια πραγματικότητα για όποιον είχε εγκαταστήσει το macOS Monterey. Το Mozilla μπόρεσε να διορθώσει γρήγορα την κατάσταση, επομένως φροντίστε να εφαρμόσετε τις ενημερώσεις του προγράμματος περιήγησης.