Πώς να διορθώσετε το Altstore που δεν μπόρεσε να βρει τον Altserver σε Windows και Mac

0


Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν δεν ακολουθούν το πλήρες βήμα των εγκαταστάσεων του Altstore. Μερικές φορές, κάποιες κρίσιμες σημειώσεις που αναφέρονται και θα
πρέπει οι  χρήστες να έχουν υπόψη τους.

Το κοινό πρόβλημα είναι ότι το Altstore δεν μπόρεσε να βρει το Altserver . Αυτό συμβαίνει κατά την εγκατάσταση εφαρμογών Altstore και την ανανέωση της ημερομηνίας λήξης, οπότε σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να διορθώσετε το Altstore που δεν μπόρεσε να βρει το Altserver σε Windows και mac.

Πώς να διορθώσετε το Altstore δεν μπόρεσε να βρει το Altserver σε Windows και mac

Για να το διορθώσετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή με το ίδιο δίκτυο wifi όπως στη συσκευή σας και να εκτελέσετε το Altserver. συμβαίνει επειδή το Altstore δεν μπόρεσε να βρει το τρέχον Altserver στο ίδιο wifi.

Ανοίξτε τον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας και η συσκευή σας είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο wifi και ότι το Altserver λειτουργεί στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ελέγξετε το Altserver εικονίδιο που εμφανίζεται στον υπολογιστής σας είτε σε Altstore windows ή Altstore mac .

2. Εμπιστευτείτε τη συσκευή και τον υπολογιστή

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο στη συσκευή σας όσο και στον υπολογιστή σας. Σε υπολογιστή Windows, θα το κάνετε στο iTunes και σε Mac, θα το κάνετε στο Finder.

3. Τα iTunes και iCloud εκτελούνται - μόνο για Windows

Βεβαιωθείτε ότι το iTunes και το iCloud εκτελούνται στον υπολογιστή σας και αν δεν είναι εγκατεστημένα από τη Microsoft, κάντε λήψη νέων από τον ιστότοπο της Apple. Ακολουθούν οι άμεσοι σύνδεσμοι για τη λήψη του iTunes από την Apple και τη λήψη του iCloud από την Apple .

συμπέρασμα...

Αυτός είναι ο τρόπος για να διορθώσετε το Altstore που δεν μπόρεσε να βρει το Altserver σε Windows και mac .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !