Πολλές εκπτώσεις οι iPhone για τη Black Friday

Αυτή είναι η εκτίμηση του Dan Ives, αναλυτή της Wedbush, ο οποίος είπε ότι λόγω των ελλείψεων του iPhone 13 Pro στα καταστήματα, "εκτιμούμε ότι προς το παρόν, η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά." Το iPhone 13 είναι περίπου στο 15% στην προσέγγιση της σεζόν των Χριστουγεννιάτικων αγορών. Ο αναλυτής προσθέτει ότι παρά τις τρέχουσες ελλείψεις ημιαγωγών και αυτό που ονόμασε «Logistics του Rubik's Cube» που αντιμετωπίζουν η Apple και άλλες εταιρείες τεχνολογίας, η Apple αναμένεται να αναδυθεί από το 2021 με ισχυρή δυναμική, το iPhone για το επόμενο έτος.

«Βλέπουμε τεράστιες τάσεις ζήτησης τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κίνα για το iPhone 13, κάτι που είναι θετικό σημάδι ότι η Apple θα μπορούσε να ξεπεράσει τις πωλήσεις των 80 εκατομμυρίων iPhone το τρίμηνο», δήλωσε ο Dan Ives. "Πιστεύουμε ότι ο Tim Cook και η Apple μπόρεσαν να φέρουν περισσότερα iPhone στο κανάλι των πωλήσεων την περασμένη εβδομάδα, κάτι που είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση με την περίοδο των διακοπών σε πλήρη εξέλιξη " .

Ο αναλυτής δράττεται της ευκαιρίας για να μιλήσει εν συντομία για και για τα AirPods. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Apple θα μπορούσε να πουλήσει 100 εκατομμύρια AirPods κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.