Το Twitter στο iOS αποτρέπει πλέον την εξαφάνιση των tweets ενώ τα διαβάζετε

0


Το Twitter
ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα μια αλλαγή στην εφαρμογή του για το iOS. Το κοινωνικό δίκτυο θα αποφεύγει πλέον σενάρια όπου τα tweets εξαφανίζονται ενώ τα διαβάζετε.

Αλλαγή για την ενημέρωση των tweet στο iOS

«Έχουμε κάνει μερικές ενημερώσεις στο iOS για να αποτρέψουμε την εξαφάνιση των tweets στη μέση της ανάγνωσης. Τώρα, όταν σταματήσετε να κάνετε κύλιση στη γραμμή του χρόνου σας για να δείτε ένα tweet, το tweet θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του! " αναφέρει το Twitter σε ένα μήνυμα.

Αυτή η αλλαγή από το Twitter σε iOS ακολουθεί μια παρόμοια αλλαγή που έγινε στην έκδοση web του κοινωνικού δικτύου. Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα .

Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία δήλωσε ότι θα προσφέρει ενημερώσεις για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα εμφανίζει τα tweets, ώστε να μην εξαφανίζονται στη μέση της ανάγνωσης. Αυτές οι ενημερώσεις είναι πλέον διαθέσιμες στον Ιστό και στο iOS. Το Twitter λέει ότι εργάζεται επίσης για την αλλαγή της εμφάνισης των tweets που εξαφανίζονται στο Android, αλλά δεν είναι γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !