Η Apple προσφέρει την ενημέρωση 4A402 για AirPods Pro και 4B66 για AirPods

0


Η
Apple μόλις κυκλοφόρησε το υλικολογισμικό 4A402 για τα AirPods Pro. Η προηγούμενη ενημέρωση είχε τον αριθμό 4A400 και η δημοσιότητα είδε το φως της τον περασμένο μήνα . Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τα AirPods ή τα AirPods Max, παρόλο που έχουν ενημερωθεί ταυτόχρονα με τα AirPods Pro τον Οκτώβριο.

Firmware 4A402 για AirPods Pro

Είναι δύσκολο να πούμε ποιες είναι οι πιθανές καινοτομίες επειδή η Apple δεν λέει τίποτα για το θέμα. Είναι το αντίστροφο του iOS, του macOS και του watchOS όπου έχουμε κάθε φορά (ή πολύ συχνά τον μήνα) μια λίστα με τις νέες δυνατότητες και άλλες διορθώσεις σφαλμάτων. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά με τα ασύρματα ακουστικά.

Πέρα από την έλλειψη επικοινωνίας από την Apple για τις νέες ενημερώσεις, δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθεί η λήψη του νέου υλικολογισμικού (αυτό γίνεται αυτόματα). Μπορείτε τουλάχιστον να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες, κατεβείτε και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή "Έκδοση εσωτερικού προγράμματος".


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !