Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την τρίτη έκδοση beta (build 19C5044b) για το iOS 15.2 σε iPhone και iPadOS 15.2 για iPad. Αυτή η έκδοση έρχεται
μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Είναι αρχικά διαθέσιμο για προγραμματιστές, θα ακολουθήσουν (κανονικά) αύριο οι δημόσιοι δοκιμαστές.

Μια τρίτη έκδοση beta για το iOS 15.2

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που βρίσκουμε με αυτήν την έκδοση της beta 3 του iOS 15.2. Αλλά θα χρειαστεί να αναλύσουμε αυτήν την έκδοση, γνωρίζοντας ότι αυτή της περασμένης εβδομάδας ήταν (μάλλον) πλούσια σε αλλαγές . Για να δούμε αν θα είναι το ίδιο αυτή την εβδομάδα ή αν η Apple  διορθώνει σφάλματα εδώ και εκεί και έχει βελτιώσει τη συνολική απόδοση. Εάν δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά, τότε μπορούμε να φανταστούμε ότι η Apple κάνει τις τελευταίες βελτιστοποιήσεις πριν από την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του iOS 15.2 beta 3 εάν έχετε iPhone ή iPadOS 15.2 εάν έχετε iPad. Η Apple δεν λέει ακόμα πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Επίσης η beta για macOS 12.1, watchOS 8.3 και tvOS 15.2 είναι διαθέσιμες .

Επιπλέον, η Apple προσφέρει μια τρίτη έκδοση beta (build 21C5039b) για το macOS 12.1. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για νέα χαρακτηριστικά. Εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta, ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ενημερώσεις λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση.

Υπάρχει επίσης μια beta 3 (build 19S5044c) για το watchOS 8.3 στο Apple TV και μια beta 3 (build 19K5043b) για το tvOS 15.2 στο Apple TV.