Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια
, η Apple μας ανακοινώνει ότι θα επικυρώσει τις εφαρμογές και κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο όμιλος κάνει κανονικά ένα διάλειμμα στα τέλη Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, ώστε οι υπάλληλοί του να είναι με τις οικογένειές τους για τις γιορτές. Αλλά η κατάσταση αυτή αλλάζει φέτος.

Το App Store δεν θα είναι σε παύση τα Χριστούγεννα

Η ανακοίνωση της Apple έγινε απευθείας στους προγραμματιστές μέσω του ιστότοπού της :

Φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να δεχόμαστε υποβολές μέσω του App Store Connect και κατά τις ερχόμενες γιορτές. Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές σας είναι ενημερωμένες και έτοιμες για την πιο πολυσύχναστη σεζόν του App Store. Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου όγκου, σχεδιάστε να στείλετε έγκαιρα τις επείγουσες υποβολές. Λάβετε υπόψη ότι ο έλεγχος των αιτήσεων ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από τις 24-28 Νοεμβρίου και τις 23-27 Δεκεμβρίου.

Η Apple δεν αναφέρει γιατί αποφάσισε να συνεχίσει την επικύρωση εφαρμογών από το App Store κατά την περίοδο των εορτών. Οι προγραμματιστές τουλάχιστον γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει διάλειμμα αυτή τη φορά.

Τα τελευταία χρόνια, οι προγραμματιστές δεν μπορούσαν να υποβάλουν νέες εφαρμογές ή ενημερώσεις στα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτός είναι ο λόγος που το App Store είναι γενικά φτωχό σε καινοτομίες γύρω στα Χριστούγεννα. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί φέτος .