Η Apple Music αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του φεστιβάλ Astroworld

0


Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον το μουσικό φεστιβάλ Astroworld.
Ο Travis Scott, στη συνέχεια, ο ράπερ Drake ανεβαίνει στη σκηνή, κάτι που προκαλεί μια τεράστια κίνηση του πλήθους και είναι αυτό που θα σκοτώσει τουλάχιστον 9 και αρκετούς τραυματίες στα επόμενα λεπτά. Η τραγωδία έχει ταράξει την Αμερική και, όπως θα περίμενε κανείς, έχουν ήδη ξεκινήσει αγωγές εναντίον των καλλιτεχνών και της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το σόου, Live Nation . Η Apple εντάσσεται στη συλλογική θλίψη όλων με ένα μικρό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Twitter: «Οι καρδιές μας πάνε στα θύματα που έχασαν τραγικά τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στο Astroworld, και τους αγαπημένους τους. Είμαστε συντετριμμένοι. "

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πλήθος μετατρέπεται σε πανικό και οι ζωές κόβονται απότομα. Σε αυτό το θέμα, ο YouTuber και ερευνητής Mehdi Moussaïd δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τον καλύτερο τρόπο «επιβίωσης» από ένα πανικό του πλήθους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !