Η Apple θα επισκευάσει δωρεάν τα μοντέλα του iPhone 12, 12 Pro με ελαττωματικά ηχεία

0


Σύμφωνα με αναφορές, μερικοί χρήστες του iPhone 12 και iPhone 12 Pro είναι απογοητευμένοι χάρη στα προβλήματα με τα ηχεία στα smartphone τους τελευταία. Ο γίγαντας του Κουπερτίνο με έδρα την Καλιφόρνια αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα και δήλωσε ότι πρόκειται να επισκευάσει τα smartphone με το πρόβλημα χωρίς καμία χρέωση.

Ο τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε σε μια νέα ανάρτηση στο blog,

«Η Apple έχει διαπιστώσει ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα ήχου λόγω ενός στοιχείου που μπορεί να αποτύχει στη μονάδα δέκτη. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021."

Στην ανακοίνωση προστίθεται,

"Εάν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro σας δεν εκπέμπει ήχο από τον δέκτη όταν πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε κλήσεις, μπορεί να είναι κατάλληλο για σέρβις."

Ο γίγαντας Cupertino με έδρα την Καλιφόρνια έχει παραθέσει περαιτέρω βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν είστε χρήστης που επηρεάζεται από προβλήματα με τα ηχεία του iPhone 12 ή του iPhone 12 Pro. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε τι θα πρέπει να κάνουν οι επηρεαζόμενες χρήσεις.

Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα με τα ηχεία iPhone 12 και iPhone 12 Pro δωρεάν

Οι χρήστες που επηρεάζονται θα πρέπει πρώτα να μεταβούν στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple ή στο κατάστημα λιανικής της Apple. Μπορούν επιπλέον να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη της Apple για να οργανώσουν υπηρεσίες αλληλογραφίας μέσω του Κέντρου επισκευών της Apple.

Οι πράκτορες του τεχνολογικού γίγαντα πρόκειται να ερευνήσουν πρώτα το iPhone πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία στο κέντρο εξυπηρέτησης. Αυτό πρόκειται να γίνει για να επιβεβαιωθεί εάν το smartphone ενός χρήστη δικαιούται τη δωρεάν επισκευή. Εάν τα προβλήματα με τα ηχεία ή άλλα προβλήματα έχουν αυξηθεί χάρη σε άλλα ζητήματα, όπως η σπασμένη οθόνη, ενδέχεται να μην δικαιούστε δωρεάν επισκευή.

Ο γίγαντας του Κουπερτίνο με έδρα την Καλιφονία δηλώνει περαιτέρω ότι το πρόγραμμα καλύπτει επηρεασμένες συσκευές iPhone 12 ή iPhone 12 Pro για δύο χρόνια . Δεν επεκτείνει περαιτέρω τη συνήθη κάλυψη εγγύησης των δύο μοντέλων smartphone.

Η Apple πρόσθεσε περαιτέρω ότι ενδέχεται να περιορίσει την επισκευή στην εγγενή χώρα αγοράς, υποδεικνύοντας ότι οι χρήστες σε μερικές περιοχές μπορεί να πρέπει να βρίσκονται στην περιοχή αγοράς για να την δικαιούνται. 

Θα βρείτε αναλυτικά όλες τις οδηγίες υποστήριξης στο σύνδεσμο εδώ...


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !