Το Sh4dow Tweak προσθέτει μια σειρά από τις αγαπημένες εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος

0


Αν θέλετε να κάνετε τη σχεδίαση της οθόνης κλειδώματος του iPhone σας «λειτουργική και όμορφη», τότε το νέο tweak Sh4dow που κυκλοφόρησε για συσκευές jailbroken είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Αυτή η προσαρμογή προσθέτει νέα στοιχεία διεπαφής του χρήστη στην οθόνη κλειδώματος που διευκολύνουν τους χρήστες να ανοίγουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές και να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να ξεκλειδώνουν τη συσκευή.

Το Sh4dow tweak προσθέτει μια σειρά από εικονίδια εφαρμογών στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος. Μπορείτε να πατήσετε γρήγορα τα εικονίδια συντομεύσεων για να εκκινήσετε αμέσως μια εφαρμογή απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Η σειρά συντόμευσης είναι πλήρως προσαρμόσιμη και μπορείτε να προσθέσετε εικονίδια για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά σε αυτήν.

Εκτός από την προσθήκη μιας βολικής σειράς συντόμευσης εφαρμογής στην οθόνη κλειδώματος, το Sh4dow σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τη θέση της ημερομηνίας και της ώρας στην οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και τις πληροφορίες μπαταρίας δίπλα στην ημερομηνία και την ώρα, κάτι που φαίνεται καλό και είναι χρήσιμο.

Με το Sh4dow έχετε επίσης ένα πιο συμπαγές γραφικό στοιχείο της μουσικής για την οθόνη κλειδώματος που εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τη σειρά των εικονιδίων συντομεύσεων.

Το Sh4dow προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής συντομεύσεων εφαρμογών, δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων των στοιχείων διεπαφής χρήστη, αλλαγή μεγέθους ετικέτας και εικονιδίου και πολλά άλλα. Παίρνετε επίσης έναν διακόπτη εναλλαγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απενεργοποιήσετε πλήρως το tweak σε περίπτωση που θέλετε να το απενεργοποιήσετε.

Το Sh4dow tweak είναι διαθέσιμο στο repo του Packix για $2 δολάρια. Λειτουργεί με iOS 14 έως iOS 15. Το tweak δεν έχει δοκιμαστεί και σε iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !