Το Enabler Reordering Home Page αλλάζει τη σειρά των σελίδων στην Αρχική οθόνη

0


Η Apple πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στο iOS 15 που επιτρέπει στους χρήστες iPhone να αναδιατάξουν πλήρως τις υπάρχουσες σελίδες της Αρχικής οθόνης. Όπως γνωρίζετε, η ίδια διεπαφή επεξεργασίας είναι διαθέσιμη για τους χρήστες στο iOS 14, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να αναδιατάξουν πλήρως τις υπάρχουσες σελίδες στην αρχική οθόνη. Έτσι, ο προγραμματιστής iOS
Tomasz Poliszuk έχει αναπτύξει ένα νέο και δωρεάν tweak jailbreak με το όνομα Home Page Reordering Enabler που επιτρέπει την αναδιάταξη της αρχικής σελίδας των jailbreakers στην προβολή Επεξεργασίας σελίδας στο iOS 14.

Αυτό το tweak είναι τόσο σπουδαίο που επιτρέπει στους χρήστες του iOS 14 να αναδιατάξουν τις υπάρχουσες σελίδες αρχικής οθόνης τους με τον ίδιο τρόπο που μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης iOS 15. Όπως απεικονίζεται στο παράδειγμα στιγμιότυπου οθόνης παρακάτω, θα δείτε ότι η προσαρμογή του Ενεργοποιητή αναδιάταξης αρχικής σελίδας λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Προσαρμογή Ενεργοποιητή αναδιάταξης αρχικής σελίδας

Ειδικά, οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει μερικές εφαρμογές στην αρχική οθόνη πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα πολύ συχνά. Αλλά οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και πολλές σελίδες θα ήταν πολύτιμο. Αυτό συμβαίνει επειδή η προσαρμογή καθιστά την εύκολη και γρήγορη εργασία της αναδιοργάνωσης της Αρχικής οθόνης σε συσκευές iOS 14 που έχουν υποστεί jailbroken.

Αυτό το tweak δεν παρέχει επιλογές για διαμόρφωση. Αλλά είναι απλό να κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Επίσης, θα πρέπει να χαρείτε να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του iOS 15 χωρίς να εγκαταστήσετε το iOS 15.


Κατεβάστε το Tweak του Enabler Reordering Home Page

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Είναι σημαντικό ότι το tweak υποστηρίζει μόνο συσκευές iOS 14 με jailbroken. Το tweak είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !