Το Asteroid 14 Tweak προσθέτει κινούμενες αναφορές του καιρού στην οθόνη κλειδώματος και της αρχικής οθόνης

0


Η προσαρμογή του Asteroid 14 για iPhone με jailbreak ανεβάζει την αναφορά καιρού στο iOS στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το tweak προσθέτει αναφορές του καιρού σε όλο το σύστημα στο iPhone που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος καθώς και στην αρχική οθόνη με εντυπωσιακά κινούμενα γραφικά.

Εκτός από την εμφάνιση των καιρικών συνθηκών με τη μορφή κινούμενων εικόνων, το tweak μπορεί επίσης να εμφανίσει τα κινούμενα σχέδια που επιθυμεί ο χρήστης στην οθόνη κλειδώματος ή στην αρχική οθόνη για καθαρά αισθητικούς λόγους, κάτι που είναι πολύ ωραίο. 

Το Asteroid 14 tweak είναι σε θέση να εμφανίζει κινούμενα γραφικά για βροχή, έναστρο νυχτερινό ουρανό και πολλά άλλα. Τα κινούμενα φόντα μπορούν να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος. Το tweak περιλαμβάνει επίσης κινούμενα εικονίδια εφαρμογών που μπορούν να δείχνουν την τρέχουσα θερμοκρασία στο εικονίδιο της εφαρμογής Weather.

Ένα δελτίο καιρού και ένα εικονίδιο καιρού εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα καιρική κατάσταση χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Το δελτίο καιρού αντικαθιστά το κείμενο Swipe to Unlock στο iPhone σας δείχνει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

Με τον Asteroid 14 μπορείτε επίσης να προσθέσετε την τρέχουσα θερμοκρασία στη γραμμή κατάστασης, η οποία παραμένει ορατή ακόμα και όταν βρίσκεστε εντός εφαρμογών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak του Asteroid 14 σε μια συσκευή iOS με jailbrock που εκτελεί iOS 14.0 έως iOS 14.8. Το tweak είναι διαθέσιμο για $1,99 στο Chariz repo.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !