Το HomePod mini είναι πλέον διαθέσιμο σε 3 νέες επιλογές χρωμάτων

0

Αν περιμένατε την Apple να κυκλοφορήσει το νεο HomePod mini σε «τολμηρά νέα χρώματα», τότε σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα. Η Apple κυκλοφόρησε το HomePod mini σε 3 νέες χρωματικές επιλογές, όλες τώρα διαθέσιμες για αγορά.

Τα νέα χρώματα που έχουν προστεθεί στη σειρά HomePod περιλαμβάνουν το Κίτρινο, το Πορτοκαλί και το Μπλε. Αυτά ενώνουν τις υπάρχουσες επιλογές White και Space Grey. 


Το HomePod mini είναι το πιο προσιτό και μετά τη διακοπή του αρχικού HomePod το μοναδικό προϊόν στη σειρά ηχείων HomePod της Apple. Ξεκινά από τα 99 $ και προσφέρει χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη Hey Siri, φιμέ επιφάνεια αφής στο επάνω μέρος, διχτυωτό ύφασμα, εικονίδια όγκου και υφαντό καλώδιο τροφοδοσίας.

Εάν αγοράσετε το HomePod mini σε ένα από τα τρία νέα χρώματα, τότε θα λάβετε υφασμένο καλώδιο τροφοδοσίας και ταιριαστό στο χρώμα, το οποίο είναι.

Ένα από τα βολικά χαρακτηριστικά του HomePod mini είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν γρήγορα την αναπαραγωγή από ένα iPhone στο HomePod φέρνοντας το iPhone τους κοντά στο HomePod mini.

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε το HomePod mini και στα 5 χρώματα από τον ιστότοπο της Apple εδώ .



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !