Δεύτερη δημόσια έκδοση beta για iOS 15.2

Υπάρχουν μόνο μερικά νέα πράγματα στη θέση τους με τη νέα beta. Η εφαρμογή Messages εμφανίζει τώρα ένα αναδυόμενο παράθυρο για να προειδοποιεί τα παιδιά και τους γονείς τους όταν λαμβάνουν ή στέλνουν φωτογραφίες με σεξουαλικά ακατάλληλα. Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία "Επαφής Legate", ώστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας μετά το θάνατό σας. Η Apple άλλαξε επίσης την εφαρμογή Apple TV στο iPad, πρόσθεσε τη λειτουργία "Hide my email" και πρότεινε ένα σύστημα για την απενεργοποίηση των κοντινών AirTag που θα μπορούσαν να σας ακολουθήσουν χωρίς να το γνωρίζετε.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τη δημόσια έκδοση beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της δεύτερης δημόσιας έκδοσης beta του iOS 15.2. Εάν όχι και θέλετε να το δοκιμάσετε, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Το ίδιο σενάριο και για το macOS 12.1

Επιπλέον, η Apple προσφέρει τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του macOS 12.1. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά από αυτό για τους προγραμματιστές. Η νέα έκδοση δεν ενσωματώνει κάποια συγκεκριμένη αλλαγή. Από την άλλη, το πρώτο ήταν η ευκαιρία να καλωσορίσουμε το SharePlay.

Για να κάνετε λήψη της ενημέρωσης (εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί για δημόσια έκδοση beta), ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Ενημερώσεις λογισμικού.