Όταν η Samsung γελάει με το κουρέλι της Apple

Η Samsung αποφάσισε να κοροϊδέψει την Apple προσφέροντας ένα πανί στους πελάτες της. Η προσφορά εμφανίστηκε πρώτη φορά για στην εφαρμογή Samsung Members και είναι μόνο για τη Γερμανία. Οι πρώτοι 1000 πελάτες που εγγράφονται δικαιούνται πανί καθαρισμού χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Το προϊόν έχει διαστάσεις 20 x 20 cm, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το μοντέλο της Apple (16 x 16 cm).

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους ιδιοκτήτες που έχουν ένα Galaxy. Αυτό περιλαμβάνει τα Galaxy A52s, Galaxy S21, Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3. Η Samsung δεν μας λέει αυτή τη στιγμή εάν το Apple Mocking Cloth της θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες ή εάν η προσφορά προορίζεται μόνο για τη Γερμανία. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για τοπική πρωτοβουλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κοροϊδεύει την Apple. Ο κατασκευαστής δημοσιεύει μερικές φορές εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα. Υπάρχουν επίσης διαφημίσεις που προβάλλονται στο Διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Ωστόσο, μπορεί να χαμογελάσει κάποιος με την κοροϊδία σήμερα αλλά γνωρίζουμε ότι η Samsung ακολουθεί την Apple. Μπορούμε να αναφέρουμε το παράδειγμα της αφαίρεσης της υποδοχής και του φορτιστή από το κουτί των smartphone. Η Samsung γέλασε όταν το έκανε αυτό η Apple. Σήμερα, ο κατασκευαστής έχει αφαιρέσει επίσης την υποδοχή και τον φορτιστή από το κουτί του Galaxy.