IPhone SE 3 σε λίγους μήνες

Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια επανάσταση με αυτό το iPhone SE τρίτης γενιάς. Η πρώτη σημαντική αλλαγή θα ήταν η παρουσία του τσιπ A15, του ίδιου που βρέθηκε στο iPhone 13. Έτσι, το νέο τηλέφωνο της Apple θα ήταν τόσο ισχυρό όσο και τα τελευταία μοντέλα. Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone SE 2 διαθέτει το τσιπ A13 Bionic.

Μια άλλη καινοτομία θα ήταν η υποστήριξη για το 5G. Θα ήταν μια αρκετά λογική επιλογή, ήδη επειδή υπάρχει το τσιπ A15 και μετά επειδή η Apple θέλει να στοιχηματίσει σε νέα τεχνολογία για τις τηλεπικοινωνίες. Είναι ένας τρόπος να προσφέρουμε μια καλή εμπειρία, ειδικά καθώς το 5G αποκτά όλο και περισσότερο έδαφος.

Δυστυχώς, αυτές θα ήταν οι μοναδικές καινοτομίες. Είναι ευπρόσδεκτες, αλλά ο γενικός σχεδιασμός θα παραμείνει αμετάβλητος. Η Apple θα εξακολουθούσε να προσφέρει το ισοδύναμο ενός iPhone 8 με οθόνη LCD 4,7 ιντσών και πλαίσια γύρω από την οθόνη.

Επιπλέον, η TrendForce σημειώνει με τη σειρά της ότι το iPhone 14 θα πρέπει να διατίθεται σε τέσσερις παραλλαγές: δύο μοντέλα 6,1 ιντσών και δύο μοντέλα 6,7 ιντσών. Δεν θα υπάρχει iPhone 14 mini. Επίσης, η εταιρεία λέει ότι αναμένει ότι τα iPhone θα έχουν 243 εκατομμύρια πωλήσεις το 2022. Αυτό θα αντιπροσωπεύει μια αύξηση 5,4% σε διάστημα ενός έτους.