Wi-Fi 6E για επιλεγμένα προϊόντα της Apple

Η προσφορά υποστήριξης Wi-Fi 6E στα ακουστικά iPhone 14 και AR/VR θα ωθήσει τον ανταγωνισμό να κάνει το ίδιο για τα δικά του προϊόντα, είπε ο αναλυτής. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν αρκετές μετοχές της Apple που γενικά επηρεάζουν τη συνολική αγορά. Η Meta (του Facebook), για παράδειγμα, σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει το Wi-Fi 6E για τα επόμενα ακουστικά της.

Επιπλέον, ο Kuo υποδεικνύει ότι τα ακουστικά AR ή/και VR θα προσφέρουν Wi-Fi 6 / 6E το 2022, Wi-Fi 6E / 7 το 2023 και Wi-Fi 7 το 2024. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει εάν αυτό αφορά συγκεκριμένα την Apple ή εάν επηρεάζει τον κλάδο γενικότερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το Wi-Fi 6E για τα μικτά ακουστικά της Apple. Από την άλλη, αυτή είναι η πρώτη νύξη για το iPhone 14. Είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι είχαν ήδη κυκλοφορήσει φήμες για αυτή την υποστήριξη με το iPhone 13 , αλλά δεν υλοποιήθηκαν. Μια άφιξη με το iPhone 14 το 2022 φαίνεται πιο πιθανή, δεδομένης της προόδου της τεχνολογίας.

Το Wi-Fi 6E προσφέρει τις δυνατότητες του Wi-Fi 6, συμπεριλαμβανομένων της υψηλότερης απόδοσης, χαμηλότερης καθυστέρησης και ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς, όλα επεκταμένα με τη ζώνη των 6 GHz. Το πρόσθετο φάσμα παρέχει περισσότερο εναέριο χώρο από το υπάρχον Wi-Fi 2,4 GHz και 5 GHz, το οποίο βοηθά στην αύξηση του εύρους ζώνης και στη μείωση των παρεμβολών.