Το MinusX επιστρέφει τα κουμπιά διαγραφής εφαρμογών τύπου X του iOS 13 στο iOS 14

0


Η Apple έχει αλλάξει ελαφρώς τη διαδικασία διαγραφής των εφαρμογών από την αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad με τα χρόνια. Ωστόσο, για να αποκαλύψει τα κουμπιά διαγραφής της εφαρμογής, ο χρήστης θα πρέπει να εισέλθει σε ένα μενού απτικής αφής προτού εισέλθει στη λειτουργία 'jiggle'. Επιπλέον, η Apple έχει αντικαταστήσει το κουμπί στυλ «X» του iOS 13 με το κουμπί στυλ «–» για τη διαγραφή μιας εφαρμογής με την κυκλοφορία του iOS 14 και του iPadOS 14. Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής του iOS ExeRhythm κυκλοφόρησε ένα νέο
tweak jailbreak που ονομάζεται MinusX και που φέρνει το κουμπί διαγραφής εφαρμογής σε στυλ "X" πίσω.Κατά κύριο λόγο, αυτή η πτυχή της αρχικής οθόνης δεν είναι μεγάλη. Αλλά αν δεν σας αρέσουν αυτού του είδους οι μικρές αλλαγές που εφαρμόζει η Apple με κάθε σημαντική ενημέρωση του iOS ή του iPadOS, τότε αυτό το tweak είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστρέψετε στη γνώριμη εμπειρία. 

Συγκεκριμένα, το tweak MinusX έχει μεταγλωττιστεί χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Swift και το ισχυρό εργαλείο Orion. Ωστόσο, η κοινότητα του jailbreak φαίνεται τώρα να το χρησιμοποιεί ενεργά για την ανάπτυξη νέων tweak.

Οι προσαρμογές TasparentDock και Batterain , που κυκλοφόρησαν προηγουμένως από αυτόν τον προγραμματιστή ExeRhythm , δημιουργούνται επίσης χρησιμοποιώντας το εργαλείο Shift και Orion. Το MinusX είναι ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή για να βοηθήσει τους νέους προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το Orion και το Swift για να κωδικοποιούν τροποποιήσεις jailbreak.

MinusX tweak Repo/Download

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το MinusX μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο του ExeRhythm μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές iOS 14 και iPadOS 14 με jailbroken.

Εάν δεν έχετε ήδη εκμεταλλευτεί το αποθετήριο του ExeRhythm, τότε μπορείτε να προσθέσετε το repo στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL που παρέχεται παρακάτω.

https://www.exerhythm.ovh/repo 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !