Το Phoenix tweak επανασχεδιάζει πλήρως την εφαρμογή του τηλεφώνου στο iOS 14

0


Το κύριο μέρος της πραγματοποίησης εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, των εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων και της διατήρησης μιας λίστας επαφών ελέγχεται από την εγγενώς προεγκατεστημένη εφαρμογή Phone του iPhone σας. Αλλά όμως αν ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει με τα χρόνια είναι η εφαρμογή τηλεφώνου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το tweak της εφαρμογής τηλεφώνου είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα jailbreak εργαλεία. Ο προγραμματιστής του iOS, titand3v, ήθελε να αλλάξει αυτή τη κατασταση, και το έκανε με επιτυχία με ένα νέο tweak jailbreak που ονομάζεται Phoenix. 

Εν ολίγοις, το Phoenix επανασχεδιάζει πλήρως τη λίστα των επαφών της εφαρμογής Phone στο iOS 14. Προσφέρει πολλές αισθητικά όμορφες ανακατασκευές της αγαπημένης και της πρόσφατης επαφής και καλύπτει εικόνες στη λίστα στοιχείων επαφών. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται ο νέος επανασχεδιασμός και είναι ένα ερώτημα γιατί η Apple δεν έχει κάνει αυτήν την αλλαγή μέχρι στιγμής. 

Κυρίως, παρέχει μια έντονη προεπισκόπηση των βασικών στοιχείων επαφής της επαφής σας και δίνει έμφαση στις ομαδοποιημένες επαφές (π.χ.: μέλη της οικογένειας) για να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ενεργειών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ορίσετε μια εικόνα εξωφύλλου για κάθε επαφή.

Δυνατότητες Phoenix Tweak

Το Phoenix είναι ένα tweak με υψηλή δυνατότητα διαμόρφωσης και παρέχει ένα αποκλειστικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου οι χρήστες μπορούν να το αλλάξουν σύμφωνα με την επιθυμία τους.

  • Απόκρυψη/εμφάνιση αγαπημένων επαφών στην εφαρμογή Τηλέφωνο
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση απτικής ανάδρασης
  • Διαμόρφωση χρώματος έμφασης εφαρμογής τηλεφώνου, χρώμα κουμπιού κλήσης ενέργειας
  • Ρυθμίστε το χρώμα του κουμπιού δράσης του μηνύματος, το χρώμα του κουμπιού ενέργειας των email
  • Αλλάξτε το χρώμα του κουμπιού ενέργειας και διαγραφής επαφής.

Αν έχετε jailbrock iPhone και δεν έχετε κατεβάσει ακόμα το Phoenix tweak, τότε σας λείπει κάτι απίστευτο. Αυτή η αισθητική προσαρμογή του Phoenix κάνει την εγγενή εφαρμογή τηλεφώνου της Apple πιο ελκυστική. Επιπλέον, το Phoenix παρέχει επίσης βελτιωμένη ταξινόμηση λίστας επαφών με διάταξη κελιών για τη διασύνδεση των αγαπημένων σας ατόμων.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Phoenix μπορούν να το κατεβάσουν από το αποθετήριο titand3v μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το tweak για 2,00 $ Εντός των πρώτων τριών ημερών και, στη συνέχεια, θα αυξηθεί στα 2,50 $ μετά τις πρώτες τρεις ημέρες διαθεσιμότητας. Το Phoenix υποστηρίζει όλες τις συσκευές iOS 13 και 14 με jailbroken.

Titand3v Repo:

https://repo.titand3v.com/ 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !