Διαθεσιμότητα του watchOS 8.1.1 για Apple Watch

"Το WatchOS 8.1.1 διορθώνει ένα πρόβλημα όπου το Apple Watch Series 7 ενδέχεται να μην φορτίζει όπως αναμένεται για ορισμένους χρήστες" , αναφέρουν οι σημειώσεις της έκδοσης. Δεν υπάρχει προφανώς τίποτα άλλο για τα άλλα μοντέλα Apple Watch. Θα περιμένατε κάποιες βελτιώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά δεν υπάρχει τίποτα από αυτά.

Για ενημέρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα "Το ρολόι μου" και στη συνέχεια στο Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε το watchOS 8.1.1, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και μετά να αφήσετε την εγκατάσταση να προχωρήσει.

Αυτή η έκδοση έρχεται λίγο μετά την τελική κυκλοφορία του watchOS 8.1.1 . Αυτό είχε καταστήσει δυνατή την ύπαρξη βελτιωμένων αλγορίθμων για την ανίχνευση πτώσεων κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποστήριξη για την κάρτα εμβολιασμού για τον Covid-19 (στις Ηνωμένες Πολιτείες) και το SharePlay σε επίπεδο Fitness +. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε το watchOS 8.2 που είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση.