Το πρόβλημα Bluetooth: έλλειψη εύρους ζώνης

Ο Gary Geaves εξηγεί ότι τα AirPods 3 δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου με ειδικά εξαρτήματα, χωρίς να χρησιμοποιούν τίποτα που υπάρχει στην αγορά. Η Apple χρησιμοποιεί ένα "σύνθετο σύστημα ήχου" , μια "προσεκτικά συντονισμένη θύρα μπάσων" και έναν "ολοκαίνουργιο προσαρμοσμένο ενισχυτή", λέει ο διευθυντής, όλα στο όνομα της καλύτερης δυνατής ποιότητας ήχου. Η Apple είναι επομένως σε θέση να βελτιστοποιήσει τον ήχο με στοιχεία υλικού, αλλά το Bluetooth παραμένει ένας περιορισμός.

«Προφανώς, η ασύρματη τεχνολογία είναι απαραίτητη για την παροχή του περιεχομένου για το οποίο μιλάτε», είπε το στέλεχος της Apple για το Bluetooth. "Αλλά και πράγματα όπως ο λανθάνοντας χρόνος που λαμβάνετε όταν κινείτε το κεφάλι σας και εάν είναι πολύ μεγάλος μεταξύ του όταν κινείτε το κεφάλι σας και του ήχου που αλλάζει ή παραμένει στατικός, θα αισθάνεστε πολύ άσχημα, γι' αυτό πρέπει. Εστιάζουμε πολύ Είναι δύσκολο να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το bluetooth και υπάρχουν ορισμένα κόλπα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μεγιστοποιήσουμε ή να αντιμετωπίσουμε ορισμένους περιορισμούς του bluetooth. Προσθέτει ότι είναι « δίκαιο να λέμε ότι θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο εύρος ζώνης και… θα σταματήσω εκεί. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερο εύρος ζώνης» , είπε χαμογελώντας.

Το Bluetooth περιορίζει τις δυνατότητες των AirPods

Τα AirPods 2 συνέβαλαν σημαντικά στη σχεδίαση των AirPods 3. Το στέλεχος εξηγεί ότι η Apple πήρε τα καλύτερα πράγματα και πρόσθεσε περισσότερα. Υπογραμμίζει παρεμπιπτόντως ότι η απουσία σφραγίδας στα νέα ακουστικά έχει δημιουργήσει μια πραγματική πρόκληση για την ομάδα ήχου. Έπρεπε να βρει λύσεις για να παρέχει καλή ποιότητα ήχου.

Κατά τη σχεδίαση υλικού ήχου, η Apple βασίζεται σε "ισχυρά αναλυτικά θεμέλια" και εκτελεί "εις βάθος μετρήσεις" και "σε βάθος στατιστική έρευνα" για να ορίσει μια "εσωτερική ακουστική αναλυτική απόκριση" που λαμβάνεται υπόψη, λέει ο αντιπρόεδρος. Εξηγεί ότι η Apple κατανοεί επίσης ότι η ακρόαση μουσικής «είναι μια συναισθηματική εμπειρία με την οποία οι άνθρωποι ταυτίζονται σε πολύ βαθύ επίπεδο» , γι' αυτό η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με μια «ομάδα ειδικών στην ακρόαση. κριτική και προσαρμογή» . Αυτή η ομάδα προέρχεται από την επαγγελματική βιομηχανία ήχου και βελτιώνει τον ήχο κάθε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των νέων AirPods 3.