Οι Βέλγοι αφού το περίμεναν τόσο καιρό, μπορούν πλέον να απολαύσουν τη Siri στο Apple TV τους με αρκετές επιλογές για το Βέλγιο.

Το ντεμπούτο της Siri στο Βέλγιο στο Apple TV

Οι άνθρωποι στο Βέλγιο που διαθέτουν ένα Apple TV έχουν λάβει μια ειδοποίηση που τους ζητά να ενεργοποιήσουν τη Siri. Έχουν πολλές επιλογές, όπως "Γαλλικά (Βέλγιο)" και "Ολλανδικά (Βέλγιο)". Και αν η ειδοποίηση δεν εμφανίζεται στο σπίτι σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του tvOS για να επιλέξετε τη γλώσσα.

Μέχρι τώρα, οι Βέλγοι που ήθελαν να επωφεληθούν από τον φωνητικό βοηθό έπρεπε να περάσουν από το λογαριασμό Apple από τη Γαλλία η αλλού. Αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν απευθείας τον βελγικό λογαριασμό Apple τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή είναι διαθέσιμη τώρα για όσους έχουν tvOS 15.2 . η άτομα που δοκιμάζουν beta το tvOS 15.3 

Ο ιστότοπος της Apple δεν αναφέρει ακόμη τη διαθεσιμότητα της Siri στο Βέλγιο από την Apple TV. Μπορούμε επομένως να υποψιαστούμε ότι η διαθεσιμότητα είναι πολύ πρόσφατη. Ή η Apple κάνει δοκιμές με ορισμένους επιλεγμένους χρήστες, πριν από μια μεγαλύτερη κυκλοφορία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η άφιξη του φωνητικού βοηθού θα μπορούσε να σημαίνει την επικείμενη κυκλοφορία του HomePod mini στο Βέλγιο. Η χώρα εξακολουθεί να μην έχει το συνδεδεμένο ηχείο, όπως και η Ελβετία για αυτό το θέμα. Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει το 2022.