Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Apple Music για 5 μήνες

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Apple Music για 5 μήνες; Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Shazam και αγγίξτε το banner που εμφανίζεται στην οθόνη. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσετε. Εάν το banner δεν εμφανίζεται, μεταβείτε στη διεύθυνση shazam.com/applemusic . Αυτό θα ανοίξει την εφαρμογή και θα επιβάλει την εμφάνιση της τρέχουσας προσφοράς.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο τύποι. Η πρώτη προσφέρει τους 5 μήνες που προσφέρονται για την υπηρεσία ροής μουσικής. Αυτό ισχύει για άτομα που δεν έχουν επωφεληθεί ποτέ από τη δωρεάν δοκιμή της Apple Music (η οποία είναι 3 μήνες). Τι συμβαίνει με όσους έχουν ήδη λάβει τη δωρεάν δοκιμή; Εξακολουθούν να δικαιούνται 2 μήνες δωρεάν.

Δικαίωμα του δώρου φαίνεται ότι έχουν και άτομα που έχουν ήδη εγγραφεί. Το Apple Music θα προσφερόταν επίσης για 2 μήνες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε εάν έχετε μια τρέχουσα συνδρομή, θα είναι ένα δώρο εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Οι 2 ή 5 μήνες που προσφέρονται στο Apple Music χάρη στο Shazam είναι διαθέσιμο έως τις 31 Ιανουαρίου 2022. Επομένως, έχετε ακόμη μερικές εβδομάδες για να επωφεληθείτε. Σημειώστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια προσφορά χάρη στο Shazam. Η πιο πρόσφατη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο .