Οι χρήστες με Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα φόρτωσης μετά από την ενημέρωση watchos 8.3,
που είναι πρόσφατα διαθέσιμη για λήψη . Αυτό φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τα άτομα με Apple Watch Series 7. Αλλά και τα παλαιότερα μοντέλα έχουν επίσης ορισμένα προβλήματα.

Ένα σφάλμα φόρτισης με το Apple Watch και το watchOS 8.3

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για αυτό στα φόρουμ της Apple με πολλές σελίδες σχολίων και στο Reddit με θέματα που έχουν αρκετές δεκάδες σχόλια. Προβλήματα φόρτισης με το Apple Watch και το watchOS 8.3 φαίνεται να παρουσιάζονται ειδικά με φορτιστές τρίτων κατασκευαστών. Όλα λειτουργούσαν καλά με το watchOS 8.2, αλλά η επόμενη ενημέρωση προφανώς μπέρδεψε κάτι. Αυτό επηρεάζει επιπλέον φορτιστές πολλών εμπορικών σημάτων.

Σε πολλές περιπτώσεις, το Apple Watch φορτίζει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια η φόρτιση σταματά ξαφνικά. Η επανεκκίνηση του ρολογιού μπορεί να βοηθήσει στην επανεκκίνηση της φόρτισης, αλλά αυτό δεν φαίνεται ως μόνιμη λύση για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς τα προβλήματα επανέρχονται συνεχώς.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και άτομα που περνούν από τον επίσημο φορτιστή της Apple έχουν προβλήματα. Αλλά είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς με φορτιστές τρίτων κατασκευαστών.

Όπως αποδεικνύεται, η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 8.1.1 τον Νοέμβριο διορθώσει , μια ενημέρωση που στόχευε το Apple Watch Series 7. Έχει ήδη ένα πρόβλημα όπου το ρολόι ενδέχεται να μην φορτίζει όπως αναμενόταν για ορισμένους χρήστες. Το ιστορικό επαναλαμβάνεται με το watchOS 8.3, εκτός από το ότι η ενημέρωση επαναφέρει ένα σφάλμα και όχι μια διόρθωση. Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα βρει τη ρίζα του προβλήματος και θα το διορθώσει με το watchOS 8.4, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta .