H 1η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και η Apple μιλά για τη συνεργασία της με την (RED), καθώς προσφέρει και για έξι ειδικά ρολόγια για το Apple Watch.

Πρόσωπα ρολογιών (ΚΟΚΚΙΝΟ) για το Apple Watch

Για να λάβετε τα θέματα (ΚΟΚΚΙΝΟ), πάρτε το iPhone σας, μεταβείτε στη διεύθυνση apple.com/uk/product-red και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη. Στη συνέχεια, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Apple Watch και να επιβεβαιώσετε ότι οι κλήσεις είναι πραγματικά διαθέσιμες. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα "Οι κλήσεις μου".  

Από το 2006, οι δωρεές της Apple στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS παρέχουν πρόληψη, δοκιμές, υποστήριξη και πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας σε κοινότητες που πλήττονται από το AIDS. Οι επιχορηγήσεις της Apple βοήθησαν στην παροχή υπηρεσιών περίθαλψης και υποστήριξης σε περισσότερα από 11 εκατομμύρια άτομα, πραγματοποίησαν πάνω από 192 εκατομμύρια τεστ HIV και παρείχαν πρόσβαση στην αντιρετροϊκή θεραπεία σε περισσότερα από 13,8 εκατομμύρια άτομα.

Τα χρήματα προέρχονται από τα προϊόντα της Apple (RED), δηλαδή τα κόκκινα μοντέλα. Για κάθε πώληση, η Apple πληρώνει ένα ποσοστό στο Παγκόσμιο Ταμείο. Από το 2006, η Apple έχει πληρώσει 270 εκατομμύρια δολάρια . Συγκριτικά, ήταν 250 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα χρόνο . Σημειώστε ότι τα χρήματα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του Covid-19 εδώ και ένα χρόνο, (RED) θέλοντας να βοηθήσει στην ελπίδα να τεθεί ένα τέλος στην πανδημία.