Τα Apple Watch Series 4 και 5 αποκτούν το AssistiveTouch με το watchOS 8.3

0


Το watchOS 8.3 είναι προς το παρόν
διαθέσιμο ως υποψήφια έκδοση και αυτή ακριβώς η έκδοση ενεργοποίησε το AssistiveTouch στα Apple Watch Series 4 και 5. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη, που δεν είναι απαραίτητα μόνο στο πιο πρόσφατο μοντέλο.

Η Apple παρουσίασε αυτή τη δυνατότητα τον περασμένο Μάιο για να βελτιώσει την προσβασιμότητα στο ρολόι της. Εδώ είναι η περιγραφή:

Για χρήστες με περιορισμένη κινητικότητα, το AssistiveTouch σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Apple Watch χωρίς να χρειάζεται να αγγίζετε την οθόνη ή τα χειριστήρια. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης, ο οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών και η μηχανική εκμάθηση στη συσκευή επιτρέπουν στο Apple Watch να ανιχνεύει τις ανεπαίσθητες διαφορές στην κίνηση των μυών και τη δραστηριότητα των τενόντων που ελέγχουν τον κέρσορα πάνω από το σώμα, με χειρονομίες της οθόνης, όπως τσίμπημα ή τέντωμα.

Η Apple δεν έχει ακόμη αναφέρει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το watchOS 8.3. Αλλά η
διαθεσιμότητα θα πρέπει να γίνει αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει συνήθως ένα πολύ σύντομο διάστημα μεταξύ μιας υποψήφιας έκδοσης και μιας τελικής έκδοσης για το κοινό. Σε αυτήν την περίπτωση, η υποψήφια έκδοση για το watchOS 8.3 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !