All News/Argonaytis Blog. George
Gadget, Tips
tweak (even though a donation is appreciated)
Apps tools as more as possible
Steve Jobs, Apple.

Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι?

Leave a Comment


Ξέρετε πώς να σταματήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας χωρίς να το γνωρίζουν οι άλλοι; Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, μπορείτε να σταματήσετε να μοιράζεστε τη θέση σας με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να σταματήσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας και με άλλα άτομα; Εάν έχετε μοιραστεί την τοποθεσία σας με φίλους ή συγγενείς, μπορεί να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να δει πού πηγαίνετε, ανεξάρτητα από το ποιος είναι.

Απενεργοποιήστε την κοινή χρήση τοποθεσίας στην εφαρμογή Find My.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή που ονομάζεται Find My στη σας iOS συσκευή , η οποία έχει αναπτυχθεί για να κοινοποιεί την τοποθεσία της οικογένειας ή των φίλων σας. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My, η οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος. Θα ήταν καλύτερο να είσαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας με άλλους όπου κι αν πάτε. Ωστόσο, μπορείτε να σταματήσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με όλους ή με ένα συγκεκριμένο άτομο στις επαφές σας όποτε θέλετε.

Σταματήστε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με όλους.

  1. Μεταβείτε στην Εύρεση της μου της εφαρμογής , στη συνέχεια, επιλέξτε την Εγώ καρτέλα .
  2. Σύρετε προς τα πάνω προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την κοινή χρήση της τοποθεσίας μου .

Σταματήστε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο.

  1. Μεταβείτε στην Εύρεση  της εφαρμογής , στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα  Άτομα .
  2. Επιλέξτε το άτομο που θέλετε να διακόψετε την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας
  3. Κάντε κλικ στο Διακοπή κοινής χρήσης της τοποθεσίας μου .

Οι φίλοι σας δεν γνωρίζουν ότι έχετε σταματήσει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας, αλλά δεν θα εμφανίζεστε πλέον στη λίστα τους εάν προσπαθήσουν να σας εντοπίσουν.

Απενεργοποιήστε την κοινή χρήση τοποθεσίας στις Ρυθμίσεις.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας στην Ρυθμίσεις και στην περιοχή Απόρρητο της εφαρμογής σε iPhone, iPad ή στις Ρυθμίσεις Εύρεση της εφαρμογής μου.

  1. Μεταβείτε στην Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε απόρρητο .
  2. Επιλέξτε Υπηρεσίες τοποθεσίας και πατήστε Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου .
  3. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου .

ή

  1. Μεταβείτε στην Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε Apple ID .
  2. Πατήστε Εύρεση της μου εφαρμογής
  3. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου ,  επιλέξτε το άτομο και κάντε κλικ στο Διακοπή κοινής χρήσης της τοποθεσίας μου .

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη