Το Croutons13 αντικαθιστά το κείμενο με ένα εικονίδιο επιστροφής της εφαρμογής που ήσασταν

0


Γενικά, εάν έπρεπε να κάνετε εναλλαγή από τη μια εφαρμογή στην άλλη στο λειτουργικό σύστημα του iOS, θα πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών για να επιστρέψετε σε αυτό που κάνατε στην πρώτη εφαρμογή. Η Apple ξεκίνησε με το iOS 9 και μετά εισήγαγε τους συνδέσμους με βάση τη γραμμή κατάστασης.

Συνήθως, οι σύνδεσμοι εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης ως κείμενο με ένα βέλος δίπλα της. Αφού πατήσετε έναν σύνδεσμο, πιθανότατα θα τον δείτε.

Οι σύνδεσμοι  μοιάζουν με ένα κείμενο και σε ορισμένους χρήστες αρέσει αυτό αλλά σε κάποιους άλλους όχι. Ο προγραμματιστής του iOS burrit0z κυκλοφόρησε ένα δωρεάν tweak jailbreak που ονομάζεται Croutons13.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα πριν και μετά τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, το Croutons13 αντικαθιστά το παραδοσιακό κείμενο με το εικονίδιο της εφαρμογής που ήρθατε . Εκεί θα επιστρέψετε την προηγούμενη εφαρμογή εάν τον πατήσετε.

Η έννοια των συνδέσμων δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς εμφανίζει ένα εικονίδιο ως κείμενο αντί για όνομα εφαρμογής. Ο Sticktron, ένας προγραμματιστής του iOS ξεκίνησε την ιδέα με το iOS 9 ή και το 10. Το νέο tweak Croutons13 του Burrit0z είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες πλατφόρμες iOS και iPadOS 13 και 14. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό από τη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Μετά την εγκατάσταση, το Croutons13 προσθέτει ένα μοναδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, όπου οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τις αλλαγές σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Ρυθμίσεις Tweak Croutons13

Σας δίνει έναν διακόπτη για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Crotons 13. Το tweak παρέχει επίσης ένα ρυθμιστικό για να αλλάξετε το μέγεθος του εικονιδίου της εφαρμογής που εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης και μπορείτε να εφαρμόσετε αλλαγές πατώντας το κουμπί Respring στο τέλος.

Το Croutons13 είναι πιο ευχάριστο αισθητικά από τους συνδέσμους  που βασίζονται σε εγγενείς συμβολοσειρές κειμένου. Επιπλέον, η χρήση του εικονιδίου της εφαρμογής είναι πολύ χρήσιμη επειδή καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από το όνομα της εφαρμογής.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Croutons13 μπορούν να το κατεβάσουν το δωρεάν tweak από το αποθετήριο Burrit0z μέσω του αγαπημένου σας διαχειριστή πακέτων.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το αποθετήριο του Burrit0z , μπορείτε να το προσθέσετε στον Διαχειριστή πακέτων μέσω της διεύθυνσης URL:

https://repo.burrit0z.dev/ 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !