Πώς να κάνετε την Ecosia προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone σας

0


Η Apple τελικά μας επιτρέπει να αλλάξουμε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα iPhone μας
. Εάν προτιμάτε ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή το Firefox, δεν χρειάζεται πλέον να αρκεστείτε στο Safari και μπορείτε να εγκαταστήσετε όποιο πρόγραμμα περιήγησης θέλετε. Ωστόσο, τι γίνεται εάν πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησης ή τη μηχανή αναζήτησης ή και τα δύο; Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάβασης σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που ονομάζεται Ecosia. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να κάνετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης Ecosia στο iPhone .

Τι είναι το Ecosia;

Η Ecosia είναι μια μηχανή αναζήτησης παρόμοια με το Bing ή το Google, η οποία είναι χρήσιμη για το περιβάλλον αναζήτησης στο Διαδίκτυο.

Γιατί πρέπει να ορίσετε το Ecosia ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ή πρόγραμμα περιήγησης Ιστού;

 Η Ecosia διαφέρει από άλλες μηχανές αναζήτησης στο ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των διαφημιστικών εσόδων της για να φυτέψει δέντρα σε καίριες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και γενικά ενδιαφέρεται για τη φύση.

Απαιτούνται περίπου 45 έρευνες για να φυτευτεί ένα δέντρο και έχουν ήδη φυτέψει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δέντρα. Δημοσιεύει επίσης μια μηνιαία αναφορά που περιγράφει τα χρήματά τους και πόσα κέρδισαν και που τα ξόδεψαν.

Στόχος της Ecosia είναι να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και ένα καλύτερο περιβάλλον παρέχοντας μια δωρεάν υπηρεσία που χρησιμοποιούν όλοι οι άνθρωποι καθημερινά.

Χρησιμοποιώντας το Ecosia ως μηχανή αναζήτησης ή πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μπορούμε να συμβάλουμε έμμεσα στην προστασία του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές.

Εφόσον η Ecosia έχει ενημερώσει την εφαρμογή της για να υποστηρίζει το iOS 14, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε το Ecosia ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο iPhone. Ωστόσο, μπορείτε και να ρυθμίσετε το Ecosia ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone σας στο Safari.

Έχετε πολλές επιλογές για να ορίσετε το Ecosia ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ή μπορείτε να το ορίσετε ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Εάν επιλέξετε το δεύτερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, όπως το Safari ή το Chrome, από προεπιλογή στη μηχανή αναζήτησης Ecosia.

Πώς να κάνετε την Ecosia την προεπιλεγμένη σας μηχανή αναζήτησης στο iPhone;

Για να κάνετε την Ecosia την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι ενημερωμένο σε iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Safari > Μηχανή αναζήτησης και , στη συνέχεια, πατήστε Ecosia . Αυτό είναι όλο. 

Πώς να κάνετε το Ecosia το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας στο iPhone;

Η ρύθμιση του Ecosia ως προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης ιστού είναι επίσης απλή. Πρώτα απ 'όλα, κατεβάστε την εφαρμογή Ecosia από το App Store. Τώρα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Ecosia > Προεπιλεγμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Ecosia . Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ίδιες ρυθμίσεις από τις Ρυθμίσεις > Safari > Προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης .

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !