Υποψήφια νέα έκδοση για iOS 15.2 και macOS 12.1

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε στη δεύτερη υποψήφια έκδοση του iOS 15.2. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μια αλλαγή που δεν είναι ορατή, για παράδειγμα η διόρθωση μιας ευπάθειας ασφαλείας ή η διόρθωση ενός συγκεκριμένου σφάλματος. Η Apple δεν δίνει λεπτομέρειες για την έκδοση που διανεμήθηκε σήμερα. Αλλά πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από "ελαφρύ" αφού ο αριθμός κατασκευής είναι 19C57, έναντι 19C56 για την έκδοση της Τρίτης.

Εάν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε τις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη δεύτερη υποψήφια έκδοση του iOS 15.2. Η τελική έκδοση για όλους τους χρήστες θα είναι διαθέσιμη σύντομα, πιθανώς την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει επίσης μια δεύτερη υποψήφια έκδοση του macOS 12.1. Φτάνει επίσης λίγες μέρες μετά την πρώτη έκδοση και η Apple θέλει να σιωπήσει για τις διαφορές με την πρώτη έκδοση. Ο αριθμός κατασκευής είναι 21C52, από 21C51 πριν από λίγες μέρες.