Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ιστορίες διάρκειας 60 δευτερολέπτων

0


Η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών του Instagram, που ανήκει στο Meta, φέρεται να λειτουργεί με μια συναρπαστική ενημέρωση. Αυτή η τελευταία ενημέρωση θα κάνει τη δημοσίευση μεγάλων ιστοριών διασκεδαστική για τους χρήστες της. Η εταιρεία λαμβάνει συχνά παράπονα από τους χρήστες της ότι δεν μπορούν να ανεβάσουν μεγάλες ιστορίες χωρίς να κοπούν τα κλιπ.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών εργάζεται για να λύσει το πρόβλημα. Το Instagram πρόκειται να επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να δημοσιεύουν βίντεο 60 δευτερολέπτων ως Stories . Ο Ματ Ναβάρα, ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε στο Twitter την επικείμενη λειτουργία του Instagram .

Σε αυτό το tweet ανέφερε,

"Το Instagram δοκιμάζει τμήματα ιστοριών μεγαλύτερης διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων." Το Instagram φέρεται να δοκιμάζει τη λειτουργία με επιλεγμένα άτομα».

Προς το παρόν, εάν ένας χρήστης προσπαθήσει να δημοσιεύσει ένα βίντεο μεγαλύτερο από 15 δευτερόλεπτα, το βίντεο θα χωριστεί αυτόματα σε διαφορετικές ιστορίες. Σπάει τη ροή του βίντεο, το οποίο δεν είναι και πολύ ευχάριστο να το δεις. Στους χρήστες του Instagram αρέσει περισσότερο να βλέπουν βίντεο όταν δεν είναι χωρισμένα σε μέρη.

Σε περίπτωση που το Instagram κυκλοφορήσει τη δυνατότητα, θα κάνει τους χρήστες να μπορούν να δημοσιεύουν βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων. Το καλύτερο στοιχείο για το επικείμενο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν θα σπάσει το βίντεο που δημοσιεύτηκε ως ιστορίες.

Σύμφωνα με σχετικό σημείωμα, η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να προσθέτουν μουσική στις ροές τους. Η εταιρεία θα αρχίσει να δοκιμάζει το χαρακτηριστικό στη Βραζιλία και την Τουρκία.

Μετά την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας από την εταιρεία, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να εξαρτώνται από εφαρμογές τρίτων για να προσθέσουν μουσική στα βίντεό τους ή στις φωτογραφίες τους που δημοσιεύονται στη ροή  του Instagram  . Οι χρήστες θα οδηγηθούν σε μια σελίδα ήχου εάν καταλήξουν να πατήσουν το τραγούδι που εμφανίζει όλες τις δημοσιεύσεις ροής που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το τραγούδι.

Πώς θα λειτουργεί η δυνατότητα

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο Instagram,

  • Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη μουσικής που θα είναι ορατή σε εσάς τη στιγμή της δημοσίευσης της εικόνας.
  • Ωστόσο, εάν μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα τραγούδια στο πεδίο "Αναζήτηση" ή να αναζητήσετε μουσική στις ενότητες "Τάσεις" ή "Για εσάς" του μηνύματος.
  • Μπορείτε να επιλέξετε το τραγούδι και να το προσθέσετε στα πολυμέσα σας μόλις κάνετε περιήγηση για το τραγούδι.
  • Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διάρκεια του κλιπ, όπως και τις ιστορίες, και να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να ενσωματώσετε (έως X δευτερόλεπτα).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !