Το DualClock 2 προσθέτει το ρολόι μιας δεύτερης ζώνης ώρας στην οθόνη κλειδώματος

0


Εάν θέλετε να γνωρίζετε την ώρα σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας ή έχετε φίλους εκτός της δικής σας, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή  του ρολογιού στο iPhone σας για να γνωρίζετε την ώρα αυτής της ζώνης. Μπορεί να είναι κάπως χρονοβόρα εργασία και πως θα σας φαίνονταν αν μπορούσατε να δείτε μια άλλη ζώνη ώρας στην οθόνη κλειδώματος και στη γραμμή κατάστασης; Ως βοήθεια για εσάς, ο προγραμματιστής iOS
ginsudev κυκλοφόρησε ένα δωρεάν tweak jailbreak με το όνομα DualClock 2, μια αναβίωση του αρχικού που κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου έτους.

Όπως απεικονίζεται στο παράδειγμα στιγμιότυπου οθόνης, η προσαρμογή του DualClock 2 τοποθετεί δύο ξεχωριστές εμφανίσεις ώρας στην οθόνη κλειδώματος. Επομένως, μπορείτε να δείτε τόσο την ώρα σας όσο και μια άλλη ζώνη ώρας.


Το tweak DualClock 2 είναι συμβατό με το iPhone και το iPad. Όπως μπορείτε να δείτε, κάθε εμφάνιση ώρας σας δείχνει ξεχωριστά ποια είναι η πραγματική ζώνη ώρας. Έτσι, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα ποιο ρολόι ανήκει σε κάθε αντίστοιχη ζώνη.

Λειτουργίες DualClock 2 Tweak

Μόλις εγκατασταθεί, το DualClock 2 προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στις Ρυθμίσεις και οι χρήστες μπορούν να το διαμορφώσουν σύμφωνα με την επιθυμία τους.


  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το DualClock 2 κατά παραγγελία
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της γραμμής κατάστασης της οθόνης κλειδώματος
  • Ρυθμίστε τη ζώνη και την τοποθεσία σας για πρώτη φορά
  • Ρυθμίστε τη ζώνη και την τοποθεσία δεύτερης ώρας
  • Απόκρυψη/εμφάνιση της ένδειξης Δευτερόλεπτα
  • Απόκρυψη/εμφάνιση της ένδειξης AM/PM

Στη συνέχεια, ο προγραμματιστής έχει παράσχει ένα κουμπί Εφαρμογή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης που μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές που κάνατε στις ρυθμίσεις του tweak αμέσως.

Όσοι απολαμβάνουν την ιδέα πίσω από το tweak του DualClock 2 jailbreak και θέλουν να το δοκιμάσουν μπορούν να το αγοράσουν από το αποθετήριο του Packix για $1,00 μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Για όποιον έχει αγοράσει την αρχική έκδοση του DualClock, το tweak είναι μισή τιμή. Υποστηρίζει επίσης jailbroken συσκευές στο iOS 14.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !