Πώς να επαναφέρετε το κλειδωμένο iPhone με iOS 15.2

Πριν εκτελέσετε τη λειτουργία, πρέπει να έχετε iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 15.2, τη συσκευή συνδεδεμένη στο Internet (Wi-Fi ή κινητό) και να γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Apple της συσκευής.

Για να ξεκινήσετε, εισαγάγετε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης στο iPhone. Κάντε αυτό μέχρι να εμφανιστεί ένα μήνυμα που υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη για λίγα λεπτά. Από αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να δείτε κάτω δεξιά στην οθόνη ένα κουμπί "Διαγραφή iPhone" (ή iPad ή iPod ανάλογα με τη συσκευή σας). Επιλέξτε το για πρώτη φορά και μετά για δεύτερη φορά για επιβεβαίωση. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εισαγάγετε το Apple ID που χρησιμοποιήθηκε για τη διαμόρφωση της συσκευής και, στη συνέχεια, τον κωδικό πρόσβασης. Μόλις ολοκληρωθεί, πατήστε «Διαγραφή iPhone» (ή iPad ή iPod ανάλογα με τη συσκευή σας) για να επιβεβαιώσετε την πλήρη διαγραφή. Όταν η συσκευή επανεκκινηθεί, μπορείτε να τη διαμορφώσετε και να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν θέλετε.


Τι γίνεται αν βρίσκεστε σε μέρος που δεν έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο; Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να περάσετε από την τεχνική που χρησιμοποιήθηκε μέχρι τώρα με τον υπολογιστή, είτε πρόκειται για PC είτε για Mac. Πρέπει να θέσετε την συσκευή σας σε λειτουργία DFU και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να διαγράψετε τη συσκευή σας.